BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA
Płyty grillowe
Płyta grillowa - 100 cm - ryflowana - 2 x 3200 W
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 2349,00 zł
Płyta grillowa - 75 cm - gładka - 2 x 3200 W
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 1549,00 zł
Płyta grillowa - 75 cm - gładka/ryflowana - 2 x 3200 W
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 1999,00 zł
Płyta grillowa - 400 x 730 mm - Royal Catering - 2 x 2,200 W
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 1349,00 zł
Grill indukcyjny - 720 x 610 mm - gładki - 10000 W - Royal Catering
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 9699,00 zł
Grill gazowy - 35 x 40 cm - gładki - 3100 W - gaz ziemny - 0,02 bar
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 1499,00 zł
- Pierwsza
- 1
- Ostatnia
Prezentowane płyty grillowe zostały zaprojektowane z myślą o intensywnej pracy w kuchniach gastronomicznych. Ich powierzchnia grzewcza świetnie nadaje się do smażenia różnych rodzajów mięs, jak również ryb, warzyw, jajek czy pieczywa. Tradycyjny, surowy wygląd sprawia, że grille ze stali nierdzewnej Royal Catering wkomponują się niemal w każdy wystrój. Doskonale (zarówno pod względem kolorystycznym, jak i użytych do budowy materiałów) pasują do naszych stołów roboczych, wykonanych z inoxu.
Modele gastronomicznych płyt grillowych, oferowane na expondo.pl, różnią się rozmiarem, wydajnością, wyglądem. Jednakże wszystkie łączy wytrzymała konstrukcja, duża moc i funkcjonalność. Cechy te sprawiają, że grill elektryczny swoje zastosowanie odnajdzie zarówno w dużej restauracyjnej kuchni, jak również na blacie w food trucku.
Płyty grillowe – profesjonalne wyposażenie cateringu
W ofercie dostępne są płyty grillowe z gładką lub ryflowaną powierzchnią. Karbowana faktura nadaje smażonym potrawom charakterystyczny i apetycznie wyglądający wzór w paski – podobnie jak w przypadku grilli kontaktowych Royal Catering.
Gastronomiczne płyty grillowe do profesjonalnej kuchni
Jak szybko i za jednym razem przygotować dobrze wyglądające burgery? Mięso np. wieprzowe należy przepuścić przez wilk do mięsa. Zmieloną masę małymi porcjami umieszczaj w formie maszyny do hamburgerów od Royal Catering. Tak sprasowane mięso nakładaj na rozgrzaną płytę grillową. Jej wymiary pozwalają zarumienić kilka/kilkanaście kotletów (w zależności od ich wymiarów). Jeżeli chcesz, aby kotlet uzyskał atrakcyjny, pasiasty wzór, połóż go na ryflowaną część.
Gdy mięso się grilluje, czas na warzywa. Krajalnicą do warzyw posiekaj cebulę i ogórek. Za pomocą krajalnicy do pomidorów i krajalnicy do sera przygotuj równiutkie plastry. Tym sposobem w zaledwie chwilę masz składniki na kilkanaście burgerów. Zgrillowane mięso ułóż na bułce, a na nim resztę składników. Przykryj całość drugą częścią bułki. Gotowe!
Wypróbuj grille elektryczne Royal Catering i sam sprawdź jak proste, wygodne i ekspresowe jest smażenie. Prezentowany sprzęt to doskonałe uzupełnienie profesjonalnej kuchni gastronomicznej. Wszystkie oferowane przez nas urządzenia posiadają nowoczesny system grzewczy oraz wydajne, niezależne termostaty.
Zapewniają dokładne określenie temperatury przygotowywanego produktu spożywczego położonego na profesjonalnej płycie. Dzięki temu jednocześnie można przypiekać stek, a z drugiej strony elektrycznej płyty grillowej jajka. Wszystko po to, by spełnić wysokie wymagania naszych klientów.