Produkt : EX10010250
|Model : RCEG-55
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 769,00 zł
Działa pięknie. Przekroczył oczekiwania
BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA
Na podstawie 102 opinii
Brak opinii.
Działa pięknie. Przekroczył oczekiwania
Cześć, pracowałem w kuchni i ten grill działa świetnie, chociaż ma 230 woltów, jest zalecany
Super szybka dostawa, bezpieczne opakowanie. Urządzenie jest świetne! Wyczyść i przygotuj instrukcję obsługi - wtedy pierwsze uruchomienie było przyjemnością. Z przyjemnością zrobię tu zakupy ponownie!
Bardzo dobra profesjonalna płyta, możliwość gotowania w temperaturze do 300°, w zupełności wystarczająca do mojego użytku, zwracaj uwagę na surowe wykończenia, w przeciwnym razie ekstra
Bardzo ładne, dotarło szybko. Ładne i duże, świetna zabawa przy smażeniu/grillowaniu, świetnie smakuje. Gorąco polecam!
wszystko w porządku
Łatwy w użyciu i gotuje duże ilości w możliwie najkrótszym czasie, gorąco polecam, to sukces.
Brak opinii.
Urządzenie jest naprawdę super.Mam propozycję ulepszenia.Można by tak jak ja dodać pokrywkę uchylną. Idealnie nadaje się do szybszego nagrzewania płyty i dłuższego utrzymywania ciepła potrawy
Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.
Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.
Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.