Produkt : EX10010250
|Model : RCEG-55
Nie był często używany, aby móc dać kompleksową ocenę, ale przygotowuję 4 hamburgery jednocześnie z 4 dużymi dzwonami do topienia i rozmiar jest do tego bardzo dobry (można go również zasilać napięciem 230 V). Jeszcze więcej ziemniaków niełuskanych można usmażyć bez topienia dzwonków. Płyta węglowa o grubości 12 mm jest bardzo stabilna i dobrze utrzymuje temperaturę. Podobnie jak w opisie (a także na forum) jest tam dokładnie opisane jak najlepiej traktować talerz po grillowaniu. Bardzo pomocne, aby cieszyć się wieloma rzeczami.
Na podstawie 106 opinii
Nie był często używany, aby móc dać kompleksową ocenę, ale przygotowuję 4 hamburgery jednocześnie z 4 dużymi dzwonami do topienia i rozmiar jest do tego bardzo dobry (można go również zasilać napięciem 230 V). Jeszcze więcej ziemniaków niełuskanych można usmażyć bez topienia dzwonków. Płyta węglowa o grubości 12 mm jest bardzo stabilna i dobrze utrzymuje temperaturę. Podobnie jak w opisie (a także na forum) jest tam dokładnie opisane jak najlepiej traktować talerz po grillowaniu. Bardzo pomocne, aby cieszyć się wieloma rzeczami.
Doskonała płyta elektryczna, dobrze wykonana, użyłam jej dopiero kilka razy, żeby móc ocenić jej zachowanie na przestrzeni czasu, trzeba uważać przy pierwszym użyciu, żeby płyta się nie przykleiła, a po każdym użyciu jak najszybciej gdy blacha ostygnie, posmaruj ją niewielką ilością oleju i przykryj papierem do pieczenia w celu zabezpieczenia i zgodnie z zaleceniami producenta. Miłego grillowania wszystkim
W tej chwili wszystko jest w porządku. Działało dobrze.
Brak opinii.
Brak opinii.
Działa pięknie. Przekroczył oczekiwania
Cześć, pracowałem w kuchni i ten grill działa świetnie, chociaż ma 230 woltów, jest zalecany
Super szybka dostawa, bezpieczne opakowanie. Urządzenie jest świetne! Wyczyść i przygotuj instrukcję obsługi - wtedy pierwsze uruchomienie było przyjemnością. Z przyjemnością zrobię tu zakupy ponownie!
Bardzo dobra profesjonalna płyta, możliwość gotowania w temperaturze do 300°, w zupełności wystarczająca do mojego użytku, zwracaj uwagę na surowe wykończenia, w przeciwnym razie ekstra
Bardzo ładne, dotarło szybko. Ładne i duże, świetna zabawa przy smażeniu/grillowaniu, świetnie smakuje. Gorąco polecam!
Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.
Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.
Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.