Produkt : EX10012369
|Model : RC-EG001
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 1049,00 zł
Dostarczono szybko, a produkt działał doskonale przez ponad dwa lata
BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA
Na podstawie 10 opinii
Brak opinii.
Dostarczono szybko, a produkt działał doskonale przez ponad dwa lata
Bardzo masywny, mocny i przemyślany stół do smażenia ze zbieraniem tłuszczu do łatwego do opróżnienia pojemnika ze stali nierdzewnej. Dobra prędkość w upale. Zalecana!
Mamy dwie płyty grillowe, drugi zakup dzieli 5 lat. Maksymalna satysfakcja
Spełnia nasze oczekiwania, bardzo duża powierzchnia grzewcza. Możliwość rozpalenia tylko połowy jest idealna, jeśli nie masz zbyt wiele do grillowania. polecam
Kupiłem do użytku domowego, jestem zachwycony. Jedzenie jest zachęcające i zdrowe, a także wygodne w użyciu i czyszczeniu. Byłbym wdzięczny za instrukcje obsługi, musiałem zadowolić się filmami. Szuflada na kolekcję jest mała. Ogólnie jest to świetnie wykonany przedmiot. Dziękuję.
Dostarczono szybko, a produkt działa dobrze. Nie testowano zbyt wiele, ale wydaje się dobre do burgerów.
Brak opinii.
Brak opinii.
super bzdura: wyjątkowo kiepska jakość polskiej stali! utlenia się bardzo szybko wszystko jest źle zmontowane
Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.
Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.
Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.