Produkt : EX10010066
|Model : RCG 100G
Dostawa na czas, szybko i przejrzyście.
CYBER WEEK SKOŃCZY SIĘ ZA
Na podstawie 12 opinii
Dostawa na czas, szybko i przejrzyście.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z patelni, na której gotujemy „na placu” podczas festynów wiejskich, a celem zbiórki jest zbiórka dla naszego Komitetu Czerwonego Krzyża: możliwość ustawienia dwóch różnych temperatur na dość dużej powierzchni pozwala na oddzielne gotowanie i wyraźne, ogrzewanie jest jednorodne i po osiągnięciu ustawionej temperatury pozostaje stabilne bez wahań. Po wyłączeniu zatrzymuje ciepło przez długi czas, dzięki czemu można go używać do utrzymywania temperatury potraw bez marnowania energii elektrycznej. W przyszłej wersji warto powiększyć szufladę odzyskiwania.
Brak opinii.
Podwójna elektryczna płyta grillowa przekroczyła moje oczekiwania! Grill pozwala mi idealnie przygotować różne potrawy jednocześnie, dzięki doskonałej regulacji temperatury i szybko nagrzewającemu się blatowi. Powierzchnia doskonale zapobiega przywieraniu naczyń, a także jest bardzo łatwa w czyszczeniu dzięki wyjmowanej szufladzie na tłuszcz. Polecam ten grill każdemu, kto szuka niezawodnego i wszechstronnego grilla elektrycznego!
Brak opinii.
Absolutna satysfakcja
Brak opinii.
Brak opinii.
Brak opinii.
Bardzo duża plancha idealna na zabawę z przyjaciółmi! Dwie bardzo praktyczne, niezależne strefy grzewcze. Zadowolony z mojego zakupu.
Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.
Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.
Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.