Produkt : EX10012370
|Model : RC-EG002
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 729,00 zł
Doskonały produkt, mogę go tylko polecić! Cała rodzina to uwielbia!
BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA
Na podstawie 36 opinii
Doskonały produkt, mogę go tylko polecić! Cała rodzina to uwielbia!
Wszystko odpowiada opisowi. Szybka dostawa, bezpiecznie zapakowane. Doskonały grill.
Szybka i dokładna dostawa, produkt dobrej jakości. Polecam każdemu
bardzo zadowolony z zakupu, ale nadal nie otrzymałem faktury
Doskonały! Najlepiej używać na zewnątrz! Płyta ma długą bezwładność cieplną.
To bardzo dobry griller bo to bardzo dobra rekomendacja piątka *****
Wszystko perfekcyjne!
Doskonały produkt, wszystko przyszło super zapakowane, nic nie zostało uszkodzone. Zdecydowanie polecam. Grill zrobił to, do czego go zamówiłem.💯🫑🍆🥓🥩🥩🥩🥩
Brak opinii.
Bardzo sprawdzone
Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.
Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.
Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.