Produkt : EX10012037
|Model : RC-EG73
Niezwykle dobra i niedroga patelnia, dzięki której przyrządzimy niesamowitą ilość pysznych steków burgerowych.
CYBER WEEK SKOŃCZY SIĘ ZA
Na podstawie 32 opinii
Niezwykle dobra i niedroga patelnia, dzięki której przyrządzimy niesamowitą ilość pysznych steków burgerowych.
Jakość Royal Catering nie może już być udowodniona posiadaniem już sprzętu tej samej marki, Bravo to Expondo za to, że nadal oferuje nam tak dobre produkty w bardzo przystępnych cenach. Tylko jedna uwaga dotycząca opakowania, które często przychodzi uszkodzone, a czasami także sprzętu (nie ma problemu z bardzo sprawną obsługą posprzedażową).
w pełni spełnia moje oczekiwania
Prosty i łatwy w użyciu do wszystkiego, co chcesz usmażyć lub podgrzać. Mamy go jako uzupełnienie grilla, przy którym można się zebrać. Można je wyjąć i włożyć, gdy gotujemy na zewnątrz. Warte każdego grosza!
Dzień dobry. Deskę otrzymałem terminowo i spełniła moje oczekiwania. 2 strefy gotowania to najlepsze rozwiązanie do zarządzania przygotowanymi posiłkami. Może być ciężki, ale jeśli nie planujesz go przenosić w najbliższej przyszłości, nie martw się.
Świetna rzecz, działa idealnie
Dotarł w ciągu 5 dni. Doskonała konstrukcja, prosta i świetna. Nie obciąża sieci energetycznej, ponieważ można ją podłączyć do 2 gniazdek.
Doskonała jakość, szybka dostawa Idealnie
To jest grill jakiego zawsze szukałem. Próbowałem używać grilla gazowego, ale to nie zadziałało. Dzięki temu grillowi elektrycznemu mogę grillować także w kuchni. Z grilla korzystałam już kilkukrotnie i zawsze miło jest coś na nim przygotować. Za pierwszym razem zrobiłem idealny stek. Dla mnie to urządzenie idealne. 👍👍🤩👍👍 Pozdrawiam Günter z Innsbrucku
Naprawdę top w tej cenie 2x gniazda 230V Idealnie potrzebne w różnych obwodach
Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.
Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.
Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.