Produkt : EX10012021
|Model : RCPG51-M
Bardzo profesjonalny, łatwy w czyszczeniu. Krótko mówiąc, bardzo dobrze.
BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA
Na podstawie 15 opinii
Brak opinii.
Bardzo profesjonalny, łatwy w czyszczeniu. Krótko mówiąc, bardzo dobrze.
Brak opinii.
Brak opinii.
doskonałe do mięsa, ryb i warzyw, praktyczne i doskonałej jakości
Super plancha Polecam Robię świetne grille, produkty super jakości
Brak opinii.
Produkt wysokiej jakości. bardzo dobrze zapakowane. trochę trudne rozpoczęcie, jeśli chodzi o czyszczenie, biorąc pod uwagę ilość smaru zabezpieczającego podczas transportu. doskonały produkt do kuchni.
Doskonały przedmiot, zamówiony online i dostarczony przed oczekiwanym terminem. Dobrze zapakowane i zabezpieczone jadalnym tłuszczem. Łatwy w czyszczeniu i szybko osiąga temperaturę gotowania. Pomoc telefoniczna też jest dobra. Dziękuję
Świetna płyta grillowa, po prostu idealna!
Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.
Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.
Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.