Produkt : EX10012023
|Model : RCPG42-M
Najniższa cena w zł z 30 dni przed obniżką: 819,00 zł
Szybka dostawa, niesamowita jakość w tej cenie Jak dotąd 5*
CYBER WEEK SKOŃCZY SIĘ ZA
Na podstawie 7 opinii
Szybka dostawa, niesamowita jakość w tej cenie Jak dotąd 5*
To wersja z formułą plus pozytywne: „Urządzenie dotarło w idealnym stanie i naprawdę smakowało nam grillowane jedzenie. Szybko się nagrzewa, oferuje dwa różne tryby grillowania i jest wykonane z wytrzymałego materiału. Gorąco polecam.”
Wygląda na produkt wysokiej jakości, więc zobaczymy, jak długo będzie trwał.
Doskonały produkt, przybył na czas. Łatwy w użyciu do pieczenia dowolnych potraw.
Jestem bardzo zadowolony 😀
Wyjątkowo profesjonalna patelnia. Solidny, ale jednocześnie łatwy w utrzymaniu. Doskonała kontrola temperatury i bardzo dobre rezultaty grillowania.
Brak opinii.
Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.
Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.
Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.