Produkt : EX10010063
|Model : RCG 75
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 1549,00 zł
Znalazłem mój najlepszy grill Plancha!!! Łatwy w użyciu i wykonany z wytrzymałego materiału
BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA
Na podstawie 10 opinii
Znalazłem mój najlepszy grill Plancha!!! Łatwy w użyciu i wykonany z wytrzymałego materiału
*Szybka dostawa*, produkt wysokiej klasy i bardzo dobrze zapakowany.
W Expondo wszystko działa. Dostarczono trzy dni przed obiecanym terminem. Jakość jest w porządku.
*Szybka dostawa *Najlepszy produkt *Jeszcze raz dziękuję Herbert
Plancha zakupiona do naszego baru bufetowego: duża powierzchnia do gotowania i moc! Wyśmienity protukt
Brak opinii.
Brak opinii.
Brak opinii.
Produkt do tego wykonania jest idealny. Wymiary również pasują idealnie. Jedynym problemem jest to, że szuflada na tłuszcz jest za mała.
Brak opinii.
Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.
Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.
Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.