+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX10013398

|

Model : RCEG-80/700CG

Płyta grillowa podwójna - elektryczna - 10,8 kW - ryflowana - szafka dolna - Royal Catering

W obniżonej cenie
Nowy
6699,00 zł 7399,00 zł
Oferta limitowana Cena zawiera 23% VAT.

Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 7399,00 zł

Szt.
Rabat
Za produkt
3+
4%
6431,04 zł
5+
8%
6163,08 zł
10+
12%
5895,12 zł
Na stanie
DARMOWA DOSTAWA ok. wtorek, 26 listopada
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Elastyczne smażenie – na elektrycznej płycie grillowej z dużą ryflowaną powierzchnią przygotujesz różnorodne potrawy dla restauracji, barów z przekąskami i food trucków
  • Dużo miejsca do przechowywania – pojemna szafka podwójnej płyty grillowej zapewni dużo miejsca na przybory kuchenne i ochroni je przed kurzem
  • Precyzyjna kontrola temperatury – grill elektryczny pozwoli smażyć z dużą dokładnością dzięki oddzielnie regulowanym termostatom o zakresie 50 - 300°C
  • Stabilna podstawa – wysokość nóżek gastronomicznej płyty grillowej ustawisz w zakresie 3 cm w celu dopasowania do nierównego podłoża
  • Bezpieczeństwo i łatwe czyszczenie – zabezpieczenie przed przegrzaniem i ruchoma osłona przeciwbryzgowa zwiększą bezpieczeństwo pracy na płycie elektrycznej
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA

0
d
:
0
godz.
:
0
min
:
0
s

Podobne kategorie

Dane techniczne

Częstotliwość [Hz]
50
Powierzchnia grzewcza
Ryflowana
Materiał
Stal nierdzewna
Stal chromowana
Kolor
Stal połysk
Napięcie [V]
400
Moc [W]
2 x 5400
Moc maksymalna [W]
10800
Zakres temperatury [°C]
50 - 300
Wymiary szafki [cm]
74 x 66 x 39
Regulacja wysokości [cm]
30
Wymiary płyty grillowej [cm]
73,5 x 55 x 1,6
Z szafką
Tak
Wymiary (DxSxW)
74 x 80 x 93 cm
Waga
99 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
82.5 x 88 x 97.5 cm
Waga wysyłki
124.5 kg

Zakres dostawy

  • Podwójna płyta grillowa elektryczna z szafką dolną RCEG-80/700CG
  • Przewód zasilający 3-fazowy (BEZ wtyczki)

Opis produktu

Wytrzymała i elastyczna: ryflowana płyta grillowa z szafką dolną

Dzięki elektrycznej płycie grillowej Royal Catering rozpieścisz swoich gości pożywnymi specjałami z grilla przez cały rok. Grill zachwyca niską emisją dymu oraz higienicznym i bardzo czystym sposobem pracy. Płyta elektryczna nada się do użytku w kuchniach komercyjnych – od restauracji i barów z przekąskami po food trucki lub imprezy cateringowe. Pod urządzeniem znajdziesz pojemną szafkę na garnki, patelnie i inne przybory kuchenne, które zawsze ochronisz przed kurzem.

Sprzęt do gotowania dla profesjonalistów: przemyślana i wydajna płyta grillowa do burgerów i nie tylko od Royal Catering

Dzięki dwóm elementom grzewczym o mocy 5400 W gastronomiczna płyta grillowa bardzo szybko osiągnie temperaturę roboczą od 50 do 300°C. Ustawisz ją za pomocą poręcznych pokręteł. Powierzchnia do smażenia wykonana jest ze stali chromowanej i szybko przeniesie ciepło z grzałek do potrawy. Solidna płyta ma wymiary 73,5 x 55 cm i jest ryflowana, dzięki czemu wykorzystasz ją na wiele sposobów. Osłona przeciwbryzgowa ochroni grillowaną żywność przed wiatrem i utratą ciepła oraz zapobiegnie spadaniu jedzenia lub pryskaniu tłuszczu dookoła.

Bezpieczny i łatwy w pielęgnacji elektryczny grill gastronomiczny do profesjonalnych kuchni

Nóżki o regulowanej wysokości zapewnią urządzeniu stabilną pozycję nawet na nierównym podłożu. Obudowa grilla wykonana jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej, dzięki czemu jest szczególnie odporna na korozję, neutralna w kontakcie z żywnością i łatwa w czyszczeniu. Podwójna płyta grillowa posiada wyjmowaną tackę, w której ląduje tłuszcz wytopiony podczas smażenia. Specjalny ociekacz sprawia, że spływa on bardzo swobodnie. Tackę z łatwością wyjmiesz i umyjesz.

Oceny i opinie

Sortuj według :

Często zadawane pytania

Jak usunąć warstwę tłuszczu z płyty grilla?

Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.

Jak usunąć czarne lub żółte plamy z płyty grilla?

Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.

Jak usunąć plamy z rdzy?

Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty