+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX10013502

|

Model : RCPO-1008-N

Piec do pizzy elektryczny - 6 x 33 cm - jednokomorowy - 6600 W - 400 V - kamień szamotowy - Royal Catering

Nowy
5399,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
5%
5129,05 zł
5+
10%
4859,10 zł
10+
15%
4589,15 zł
Ostatnie sztuki
DARMOWA DOSTAWA ok. środa, 25 grudnia
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Doskonałe utrzymanie ciepła – piec do pizzy z mocną grzałką i doskonałą izolacją zapewni stałą temperaturę do 450°C oraz krótki czas pieczenia
  • Precyzyjna kontrola temperatury – elektryczny piekarnik do pizzy posiada niezależną regulację dolnego i górnego grzania dla idealnie przyrządzonych potraw i przyłącze do odprowadzania dymu
  • Profesjonalny rozmiar – piec gastronomiczny z dużą komorą pomieści 6 pizz o średnicy do 33 cm i różnej wysokości np. w stylu chicagowskim czy nowojorskim
  • Niewrażliwy na ciepło i bezpieczny dla żywności – odporny na pęknięcia i trwały kamień szamotowy zapewni chrupiącą pizzę za każdym razem, gdy ją upieczesz w piecu elektrycznym
  • Trwały i łatwy w czyszczeniu – piec do pizzy z odporną na korozję i gładką obudową ze stali nierdzewnej umyjesz bez problemu
Akcesoria
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Dane techniczne

Seria
ECO
Obsługa
Ręczna
Faza
3/N/PE
Materiał
Stal nierdzewna
Stal malowana proszkowo
Glina ogniotrwała
Połączenie
Elektryczne
Kolor
Czarny
Srebrny metalik
Metoda grzania
Grzanie góra/dół
Napięcie [V]
400
Moc [W]
6600
Maksymalna temperatura [°C]
450
Komin
Tak
Szamot
Tak
Minutnik
Nie
Szklane okno
Tak
Otwory wylotowe
Tak
Otwory wentylacyjne
Tak
Antypoślizgowe nóżki
Tak
Do focacci
Tak
Do pizzy sycylijskiej
Tak
Do pizzy neapolitańskiej
Tak
Do pizzu w stylu nowojorskim
Tak
Do lahmacuna
Tak
Niezależnie regulowane komory
Tak
Do pizzy al Taglio
Tak
Natężenie prądu
9.5 Ah
Długość przewodu
200 cm
Czas nagrzewania
60 m
Głębokość
88 cm
Wysokość
44.8 cm
Długość
142 cm
Czas pieczenia pizzy
2 m
Głębokość wewnętrzna
100 cm
Wysokość wewnętrzna
15 cm
Długość wewnętrzna
69.2 cm
Maksymalna średnica pizzy
33 cm
Liczba komór
1
Liczba pizz na komorę
6
Wymiary (DxSxW)
94.5 x 142 x 51 cm
Waga
122 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
148 x 94 x 58 cm
Waga wysyłki
175 kg

Zakres dostawy

  • Piec do pizzy RCPO-1008-N
  • Uchwyt drzwiowy
  • Element przyłączeniowy wylotu dymu

Opis produktu

Elektryczny piec do pizzy z odporną na pękanie płytą szamotową i temperaturą do 450°C

W piecu do pizzy Royal Catering przygotujesz najróżniejsze rodzaje pizz, tart, lahmacun czy focaccię. Zadba o to duża komora z ogniotrwałą płytą z kamienia szamotowego oraz oddzielnie regulowane grzanie góra/dół do 450°C. Dzięki mocnej izolacji piec gastronomiczny nagrzeje się w 60 min i optymalnie utrzyma temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenia świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmie tylko 2 minut. Pozwoli to w mgnieniu oka serwować klientom gotowe dania. Energooszczędny piekarnik do pizzy doskonale uzupełni włoskie pizzerie, a także kawiarnie, bary z przekąskami i miejsca oferujące różne wypieki.

Piekarnik do pizzy z łatwą obsługą i dużą komorą

Komora pieca gastronomicznego pomieści 6 pizz o średnicy 33 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, we wnętrzu o wysokości 15 cm perfekcyjnie przygotujesz różne specjały. Dwa przełączniki posłużą do włączenia grzania i oświetlenia komory. Zachowasz więc pełną kontrolę nad całym procesem. Możesz też niezależnie ustawić temperaturę górnej i dolnej grzałki, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Zrobisz to przy użyciu dużych pokręteł. Dzięki mocy 6600 W to profesjonalne urządzenie niezawodnie osiągnie temperaturę 450°C. Płyty szamotowe zapewnią optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szeroki uchwyt pozwolą bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany.

Łatwy i szybki w czyszczeniu: Twój piec gastronomiczny do pizzy od Royal Catering

Piec do pizzy wykonany jest z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwały. Urządzenie z łatwością zniesie codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Dzięki gładkim i wytrzymałym powierzchniom piekarnik wyczyścisz w zaledwie kilka minut. Antypoślizgowe nóżki zagwarantują stabilność urządzenia i zapobiegną porysowaniu blatu.

Oceny i opinie

Sortuj według :
WYBÓR EKSPERTÓW
16 LAT DOŚWIADCZENIA...
w napędzaniu profesjonalistów
3 MILIONY...
zadowolonych i usatysfakcjonowanych profesjonalnych klientów