+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Liczba opinii: (1)

Produkt : EX10450040

|

Model : A-32F/60/U

Łopata do pizzy - Ø33 cm - perforowana - uchwyt: 60 cm - aluminium anodowane

589,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
3%
571,33 zł
5+
6%
553,66 zł
10+
9%
535,99 zł
Ostatnie sztuki
DARMOWA DOSTAWA ok. poniedziałek, 25 listopada
Gwarancja najniższej ceny
Kluczowe informacje
  • Bezpieczeństwo – dzięki uchwytowi o długości 60 cm
  • Trwałość – wyważona konstrukcja wykonana z aluminium anodowanego
  • Higiena – łatwa w czyszczeniu za sprawą gładkiej powierzchni
  • Prostota – duża (Ø33 cm) i bardzo cienka płyta łopaty idealnie wślizguje się pod pizzę
  • Profesjonalizm – perforacja zapobiega gromadzeniu się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Andreas Gaicher 2 lata temu

Skórka do pizzy

Ciasto idealnie się ślizga

BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA

0
d
:
0
godz.
:
0
min
:
0
s

Podobne kategorie

Dane techniczne

Kształt
Okrągły
Materiał
Aluminium
Kolor
Srebrny
Wymiary głowicy [cm]
Ø33
Perforacja
Tak
Długość uchwytu
60 cm
Wymiary (DxSxW)
96 x 33 x 2.5 cm
Waga
0.6 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
115 x 47 x 2 cm
Waga wysyłki
1.3 kg

Zakres dostawy

  • Łopata do pizzy A-32F/60

Opis produktu

Profesjonalna łopata do pizzy dla restauracji, pizzerii, piekarni lub własnych kreacji

Łopata do pizzy od Gi.Metal została specjalnie opracowana do użytku profesjonalnego w dużych kuchniach, restauracjach, pizzeriach, barach z przekąskami i piekarniach. Idealnie sprawdzi się również podczas grilla w prywatnym ogródku lub uroczystości rodzinnych.

Długa i lekka: łopata do pizzy z asortymentu Gi.Metal

Dzięki długości uchwytu 60 cm łopata do pizzy jest łatwa w obsłudze i niezawodnie chroni przed poparzeniem podczas wyjmowania gorącego chleba lub pizzy. Na cienkiej perforowanej płycie o wymiarach Ø33 cm nie tylko bezpiecznie wsuniesz pizzę, ale zrobisz to też niezwykle szybko. Perforacja zmniejsza gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty.
Szufla do pizzy jest wykonana z aluminium anodowanego, dzięki czemu jest bardzo łatwa w czyszczeniu i wyjątkowo trwała. Niewielka waga i mocny uchwyt sprawiają, że praktyczną łopatę do pizzy wygodnie chwycisz za każdym razem.

Oceny i opinie

5.0

Na podstawie 1 opinii

Sortuj według :

2 lata temu Opublikowano na Expondo Austria

Skórka do pizzy

Ciasto idealnie się ślizga

Wyświetl oryginalną opinię

Często zadawane pytania

Z jakiego materiału wykonana jest płyta łopaty?

Płytę łopaty wykonano z aluminium anodowanego.

Czy mogę również przenosić ciężką pizzę za pomocą łopaty?

Tak, dzięki solidnej konstrukcji ze wzmocnieniem i trzema nitami.

Do czego służy perforacja?

Perforacja minimalizuje gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty