+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX10013510

|

Model : RCPO-1016-N

Piec do pizzy elektryczny - 4 + 4 x 33 cm - dwukomorowy - 8400 W - 400 V - cyfrowy - kamień szamotowy - Royal Catering

Nowy
7099,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
5%
6744,05 zł
5+
10%
6389,10 zł
10+
15%
6034,15 zł
Ostatnie sztuki
DARMOWA DOSTAWA ok. poniedziałek, 20 stycznia
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Doskonałe utrzymanie ciepła – piec do pizzy z mocną grzałką i doskonałą izolacją zapewni stałą temperaturę do 400°C oraz krótki czas pieczenia
  • Precyzyjna kontrola temperatury – elektryczny piekarnik do pizzy posiada niezależną regulację dolnego i górnego grzania dla idealnie przyrządzonych potraw i przyłącze do odprowadzania dymu
  • Profesjonalny rozmiar – piec gastronomiczny z dwiema dużymi komorami pomieszczą po 4 pizze o średnicy do 33 cm i różnej wysokości np. w stylu chicagowskim czy nowojorskim
  • Niewrażliwy na ciepło i bezpieczny dla żywności – odporny na pęknięcia i trwały kamień szamotowy zapewni chrupiącą pizzę za każdym razem, gdy ją upieczesz w piecu elektrycznym
  • Trwały i łatwy w czyszczeniu – piec do pizzy z odporną na korozję i gładką obudową ze stali nierdzewnej umyjesz bez problemu
Akcesoria
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Dane techniczne

Seria
ECO
Obsługa
Cyfrowa
Faza
3/N/PE
Materiał
Stal nierdzewna
Stal malowana proszkowo
Glina ogniotrwała
Połączenie
Elektryczne
Kolor
Czarny
Srebrny metalik
Metoda grzania
Grzanie góra/dół
Napięcie [V]
400
Zakres czasu [min]
0-99
Moc [W]
8400
Maksymalna temperatura [°C]
400
Komin
Tak
Szamot
Tak
Minutnik
Tak
Oświetlenie
Tak
Szklane okno
Tak
Otwory wylotowe
Tak
Otwory wentylacyjne
Tak
Antypoślizgowe nóżki
Tak
Do focacci
Tak
Do pizzy sycylijskiej
Tak
Do pizzy neapolitańskiej
Nie
Do pizzu w stylu nowojorskim
Tak
Do lahmacuna
Tak
Niezależnie regulowane komory
Tak
Do pizzy al Taglio
Tak
Natężenie prądu
12 Ah
Długość przewodu
200 cm
Czas nagrzewania
70 m
Głębokość
88 cm
Wysokość
76.5 cm
Długość
110 cm
Czas pieczenia pizzy
4 m
Głębokość wewnętrzna
68 cm
Wysokość wewnętrzna
15 cm
Długość wewnętrzna
69.8 cm
Maksymalna średnica pizzy
33 cm
Liczba komór
2
Liczba pizz na komorę
4
Wymiary (DxSxW)
94.5 x 110 x 82 cm
Waga
157 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
116 x 94 x 91 cm
Waga wysyłki
200 kg

Zakres dostawy

  • Piec do pizzy RCPO-1016-N
  • 2 uchwyty drzwiowe
  • Element przyłączeniowy wylotu dymu

Opis produktu

Elektryczny piec do pizzy z odporną na pękanie płytą szamotową i temperaturą do 400°C

W piecu do pizzy Royal Catering przygotujesz najróżniejsze rodzaje pizz, tart, lahmacun czy focaccię. Zadbają o to dwie duże komory z ogniotrwałymi płytami z kamienia szamotowego oraz oddzielnie regulowane grzanie góra/dół do 400°C. Dzięki mocnej izolacji piec gastronomiczny nagrzeje się w 70 min i optymalnie utrzyma temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenia świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmie tylko 4 minut. Pozwoli to w mgnieniu oka serwować klientom gotowe dania. Dzięki praktycznemu timerowi podczas pieczenia skoncentrujesz się na innych zadaniach. Energooszczędny piekarnik do pizzy doskonale uzupełni włoskie pizzerie, a także kawiarnie, bary z przekąskami i miejsca oferujące różne wypieki.

Piekarnik do pizzy z łatwą obsługą, timerem i dwiema dużymi komorami pieczenia

Komory pieca gastronomicznego pomieszczą po 4 pizze o średnicy 33 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, we wnętrzu o wysokości 15 cm perfekcyjnie przygotujesz różne specjały. Cyfrowy panel posłuży do włączenia grzania i oświetlenia komory. Zachowasz więc pełną kontrolę nad całym procesem. Możesz też niezależnie ustawić temperaturę górnej i dolnej grzałki, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Zrobisz to przy użyciu panelu sterowania. Dzięki mocy 8400 W to profesjonalne urządzenie niezawodnie osiągnie temperaturę 400°C. Płyty szamotowe zapewnią optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szerokie uchwyty pozwolą bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany.

Łatwy i szybki w czyszczeniu: Twój piec gastronomiczny do pizzy od Royal Catering

Piec do pizzy wykonany jest z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwały. Urządzenie z łatwością zniesie codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Dzięki gładkim i wytrzymałym powierzchniom piekarnik wyczyścisz w zaledwie kilka minut. Antypoślizgowe nóżki zagwarantują stabilność urządzenia i zapobiegną porysowaniu blatu.

Oceny i opinie

Sortuj według :
WYBÓR EKSPERTÓW
16 LAT DOŚWIADCZENIA...
w napędzaniu profesjonalistów
3 MILIONY...
zadowolonych i usatysfakcjonowanych profesjonalnych klientów