+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 14:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX10013505

|

Model : RCPO-1011-N

Piec do pizzy elektryczny - 6 + 6 x 33 cm - dwukomorowy - 13200 W - 400 V - kamień szamotowy - Royal Catering

Nowy
8599,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
4%
8255,04 zł
5+
8%
7911,08 zł
10+
12%
7567,12 zł
Ostatnie sztuki
DARMOWA DOSTAWA ok. środa, 26 lutego
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Doskonałe utrzymanie ciepła – piec do pizzy z mocną grzałką i doskonałą izolacją zapewni stałą temperaturę do 450°C oraz krótki czas pieczenia
  • Precyzyjna kontrola temperatury – elektryczny piekarnik do pizzy posiada niezależną regulację dolnego i górnego grzania dla idealnie przyrządzonych potraw i przyłącze do odprowadzania dymu
  • Profesjonalny rozmiar – piec gastronomiczny z dwiema dużymi komorami, które zmieszczą po 6 pizz o średnicy do 33 cm i różnej wysokości np. w stylu chicagowskim czy nowojorskim
  • Niewrażliwy na ciepło i bezpieczny dla żywności – odporny na pęknięcia i trwały kamień szamotowy zapewni chrupiącą pizzę za każdym razem, gdy ją upieczesz w piecu elektrycznym
  • Trwały i łatwy w czyszczeniu – piec do pizzy z odporną na korozję i gładką obudową ze stali nierdzewnej umyjesz bez problemu
Akcesoria
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Dane techniczne

Piec do pizzy elektryczny - 6 + 6 x 33 cm - dwukomorowy - 13200 W - 400 V - kamień szamotowy - Royal Catering Piec do pizzy - z płytą szamotową - 1 komora - 2000 W - Royal Catering Piec do pizzy - jednokomorowy - pizza 60 cm Piec do pizzy - wysokotemperaturowy piec do pizzy ze stali nierdzewnej Piec do pizzy elektryczny - 4 x 33 cm - jednokomorowy - 4200 W - cyfrowy - kamień szamotowy - Royal Catering Piec do pizzy elektryczny - 4 + 4 x 33 cm - dwukomorowy - 8400 W - 400 V - cyfrowy - kamień szamotowy - Royal Catering
8599,00 zł
Piec do pizzy elektryczny - 6 + 6 x 33 cm - dwukomorowy - 13200 W - 400 V - kamień szamotowy - Royal Catering
Obecnie oglądany
829,00 zł
Piec do pizzy - z płytą szamotową - 1 komora - 2000 W - Royal Catering
1749,00 zł
Piec do pizzy - jednokomorowy - pizza 60 cm
1199,00 zł
Piec do pizzy - wysokotemperaturowy piec do pizzy ze stali nierdzewnej
3599,00 zł
Piec do pizzy elektryczny - 4 x 33 cm - jednokomorowy - 4200 W - cyfrowy - kamień szamotowy - Royal Catering
6099,00 zł
Piec do pizzy elektryczny - 4 + 4 x 33 cm - dwukomorowy - 8400 W - 400 V - cyfrowy - kamień szamotowy - Royal Catering
Wymiary (DxSxW)
94.5 x 142 x 82.5 cm
56.5 x 56.5 x 27 cm
77 x 77 x 27 cm
59 x 56 x 43 cm
94.5 x 110 x 51 cm
94.5 x 110 x 82 cm
Antypoślizgowe nóżki
Tak
Tak
Tak
Tak
Tak
Tak
Czas nagrzewania
60 m
35 m
40 m
40 m
70 m
70 m
Czas pieczenia pizzy
2 m
6 m
6 m
6 m
4 m
4 m
Długość
142 cm
56 cm
77 cm
56 cm
110 cm
110 cm
Porównaj więcej atrybutów

Zakres dostawy

  • Piec do pizzy RCPO-1011-N
  • 2 uchwyty drzwiowe
  • Element przyłączeniowy wylotu dymu

Opis produktu

Elektryczny piec do pizzy z odporną na pękanie płytą szamotową i temperaturą do 450°C

W piecu do pizzy Royal Catering przygotujesz najróżniejsze rodzaje pizz, tart, lahmacun czy focaccię. Zadbają o to dwie duże komory z ogniotrwałymi płytami z kamienia szamotowego oraz oddzielnie regulowane grzanie góra/dół do 450°C. Dzięki mocnej izolacji piec gastronomiczny nagrzeje się w 60 min i optymalnie utrzyma temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenia świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmie tylko 2 minut. Pozwoli to w mgnieniu oka serwować klientom gotowe dania. Energooszczędny piekarnik do pizzy doskonale uzupełni włoskie pizzerie, a także kawiarnie, bary z przekąskami i miejsca oferujące różne wypieki.

Piekarnik do pizzy z łatwą obsługą i dwiema dużymi komorami pieczenia

Komory pieca gastronomicznego pomieszczą po 6 pizz o średnicy 33 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, we wnętrzu o wysokości 15 cm perfekcyjnie przygotujesz różne specjały. Dwa przełączniki posłużą do włączenia grzania i oświetlenia komór. Zachowasz więc pełną kontrolę nad całym procesem. Możesz też niezależnie ustawić temperaturę górnej i dolnej grzałki, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Zrobisz to przy użyciu dużych pokręteł. Dzięki mocy 13200 W to profesjonalne urządzenie niezawodnie osiągnie temperaturę 450°C. Płyty szamotowe zapewnią optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szerokie uchwyty pozwolą bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany.

Łatwy i szybki w czyszczeniu: Twój piec gastronomiczny do pizzy od Royal Catering

Piec do pizzy wykonany jest z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwały. Urządzenie z łatwością zniesie codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Dzięki gładkim i wytrzymałym powierzchniom piekarnik wyczyścisz w zaledwie kilka minut. Antypoślizgowe nóżki zagwarantują stabilność urządzenia i zapobiegną porysowaniu blatu.

Oceny i opinie

Sortuj według :
WYBÓR EKSPERTÓW
17 LAT DOŚWIADCZENIA...
w napędzaniu profesjonalistów
3 MILIONY...
zadowolonych i usatysfakcjonowanych profesjonalnych klientów