+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 14:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX10013496

|

Model : RCPO-1002-N

Piec do pizzy elektryczny - 4 x 25 cm - jednokomorowy - 4200 W - kamień szamotowy - Royal Catering

Nowy
2849,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
3%
2763,53 zł
5+
6%
2678,06 zł
10+
9%
2592,59 zł
Ostatnie sztuki
DARMOWA DOSTAWA ok. wtorek, 4 lutego
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Doskonałe utrzymanie ciepła – piec do pizzy z mocną grzałką i doskonałą izolacją zapewni stałą temperaturę do 450°C oraz krótki czas nagrzewania i pieczenia
  • Precyzyjna kontrola temperatury – elektryczny piekarnik do pizzy posiada niezależną regulację dolnego i górnego grzania dla idealnie przyrządzonych potraw
  • Profesjonalny rozmiar – piec gastronomiczny z dużą komorą pomieści 4 pizze o średnicy do 25 cm i różnej wysokości np. w stylu chicagowskim czy nowojorskim
  • Niewrażliwy na ciepło i bezpieczny dla żywności – odporny na pęknięcia i trwały kamień szamotowy zapewni chrupiącą pizzę za każdym razem, gdy ją upieczesz w piecu elektrycznym
  • Trwały i łatwy w czyszczeniu – piec do pizzy z odporną na korozję i gładką obudową ze stali nierdzewnej umyjesz bez problemu
Akcesoria
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Opis produktu

Elektryczny piec do pizzy z odporną na pękanie płytą szamotową i temperaturą do 450°C

W piecu do pizzy Royal Catering przygotujesz najróżniejsze rodzaje pizz, tart, lahmacun czy focaccię. Zadba o to duża komora z ogniotrwałą płytą z kamienia szamotowego oraz oddzielnie regulowane grzanie góra/dół do 450°C. Dzięki mocnej izolacji piec gastronomiczny nagrzeje się w zaledwie 35 min i optymalnie utrzyma temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenia świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmie tylko 2 minut. Pozwoli to w mgnieniu oka serwować klientom gotowe dania. Energooszczędny piekarnik do pizzy doskonale uzupełni włoskie pizzerie, a także kawiarnie, bary z przekąskami i miejsca oferujące różne wypieki.

Piekarnik do pizzy z łatwą obsługą i dużą komorą

Komora pieca gastronomicznego pomieści 4 pizze o średnicy 25 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, we wnętrzu o wysokości 15 cm perfekcyjnie przygotujesz różne specjały. Dwa przełączniki posłużą do włączenia grzania i oświetlenia komory. Zachowasz więc pełną kontrolę nad całym procesem. Możesz też niezależnie ustawić temperaturę górnej i dolnej grzałki, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Zrobisz to przy użyciu dużych pokręteł. Dzięki mocy 4200 W to profesjonalne urządzenie niezawodnie i szybko osiągnie temperaturę 450°C. Płyta szamotowa zapewni optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szeroki uchwyt pozwolą bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany.

Łatwy i szybki w czyszczeniu: Twój piec gastronomiczny do pizzy od Royal Catering

Piec do pizzy wykonany jest z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwały. Urządzenie z łatwością zniesie codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Dzięki gładkim i wytrzymałym powierzchniom piekarnik wyczyścisz w zaledwie kilka minut. Antypoślizgowe nóżki zagwarantują stabilność urządzenia i zapobiegną porysowaniu blatu.

Oceny i opinie

Sortuj według :
WYBÓR EKSPERTÓW
17 LAT DOŚWIADCZENIA...
w napędzaniu profesjonalistów
3 MILIONY...
zadowolonych i usatysfakcjonowanych profesjonalnych klientów