+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 14:00
Liczba opinii: (2)

Produkt : EX10011983

|

Model : RCPSU-700

Urządzenie do gotowania sous vide - 700 W - 30-95°C - 24 l - LCD

Wyprzedaż
1699,00 zł 1849,00 zł
Oferta limitowana Cena zawiera 23% VAT.

Najniższa cena w zł z 30 dni przed obniżką: 1849,00 zł

Szt.
Rabat
Za produkt
3+
5%
1614,05 zł
5+
10%
1529,10 zł
10+
15%
1444,15 zł
Na stanie
DARMOWA DOSTAWA ok. wtorek, 25 lutego
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Zdrowie – idealne do delikatnego gotowania potraw pakowanych próżniowo
  • Wydajność – dzięki mocnemu elementowi grzejnemu o mocy 700 W
  • Intuicyjność – dzięki timerowi 1 min - 99 h i kontroli temperatury w zakresie 30-95°C z dokładnością ustawienia 0.1°C
  • Trwałość – łatwa do czyszczenia i solidna obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • Wszechstronność – pojemność 24 l zapewnia dużo miejsca na różne dania
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Pap Ferenc 8 miesięcy temu

Produkt otrzymałem na czas, jestem z niego zadowolony.

Dane techniczne

Urządzenie do gotowania sous vide - 700 W - 30-95°C - 24 l - LCD Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l Cyrkulator sous vide - 2300 W - od 5 do 95°C - do 80 l Urządzenie do gotowania sous vide - 500 W - 30-95°C - 16 l - LCD
1699,00 zł
Urządzenie do gotowania sous vide - 700 W - 30-95°C - 24 l - LCD
Obecnie oglądany
869,00 zł
Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l
1499,00 zł
Cyrkulator sous vide - 2300 W - od 5 do 95°C - do 80 l
1199,00 zł
Urządzenie do gotowania sous vide - 500 W - 30-95°C - 16 l - LCD
Wymiary (DxSxW)
58 x 36 x 29 cm
14.5 x 6.5 x 34 cm
14 x 11 x 33 cm
40 x 36 x 22 cm
Dokładność temperatury
0.1 °C
0.5 °C
0.1 °C
0.1 °C
Kolor
Srebrny
Srebrny
Srebrny
Srebrny
Materiał
Stal nierdzewna
Stal
Stal
Stal nierdzewna
Minutnik
Tak
Tak
Tak
Tak
Porównaj więcej atrybutów

Zakres dostawy

  • Urządzenie do gotowania sous vide
  • Instrukcja obsługi

Opis produktu

Urządzenie do gotowania sous vide - 700 W - 30-95°C

Urządzenie do gotowania sous vide pozwala przygotować pyszne i pełnowartościowe posiłki z mięsa, warzyw, ryb oraz owoców morza. Dzięki modelowi RCPSU-700 marki Royal Catering uzyskasz idealną kruchość składników. Sprzęt nadaje się zarówno do domowego, jak i profesjonalnego użytku w restauracjach, kawiarniach, lokalach typu fast food, food truckach oraz firmach cateringowych. 

Garnek sous vide – opis

Metoda sous vide wykorzystuje gotowanie w precyzyjnie dobranych temperaturze i czasie. Model RCPSU-700 zapewnia regulację temperatury wody w zakresie 30-95°C. Wbudowany timer pozwala ustawić czas w zakresie 1 min - 99 h. 
Całkowita pojemność urządzenia do gotowania sous vide wynosi 24 l. Tak obszerna komora zda egzamin w profesjonalnych warunkach. 
Dokładność temperatury 0.1°C gwarantuje wysokiej jakości, powtarzalną obróbkę termiczną. Dzięki niej można za każdym razem przygotować potrawy o idealnym smaku. Wyświetlacz LCD zapewnia prostą obsługę sprzętu. 

Oceny i opinie

5

Na podstawie 2 opinii

Sortuj według :

8 miesięcy temu Opublikowano na Expondo Hungary

Produkt otrzymałem na czas, jestem z niego zadowolony.

Wyświetl oryginalną opinię

2 lata temu Opublikowano na Expondo Ireland

Sous vide Wysoka jakość usług

Brak opinii.

Wyświetl oryginalną opinię

Często zadawane pytania

Jakie są wahania temperatury?

Wynoszą one 0.1°C.

WYBÓR EKSPERTÓW
17 LAT DOŚWIADCZENIA...
w napędzaniu profesjonalistów
3 MILIONY...
zadowolonych i usatysfakcjonowanych profesjonalnych klientów