+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Liczba opinii: (2)

Produkt : EX10011983

|

Model : RCPSU-700

Urządzenie do gotowania sous vide - 700 W - 30-95°C - 24 l - LCD

W obniżonej cenie
1699,00 zł 1849,00 zł
Oferta limitowana Cena zawiera 23% VAT.

Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 1849,00 zł

Szt.
Rabat
Za produkt
3+
5%
1614,05 zł
5+
10%
1529,10 zł
10+
15%
1444,15 zł
Na stanie
DARMOWA DOSTAWA ok. poniedziałek, 25 listopada
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Zdrowie – idealne do delikatnego gotowania potraw pakowanych próżniowo
  • Wydajność – dzięki mocnemu elementowi grzejnemu o mocy 700 W
  • Intuicyjność – dzięki timerowi 1 min - 99 h i kontroli temperatury w zakresie 30-95°C z dokładnością ustawienia 0.1°C
  • Trwałość – łatwa do czyszczenia i solidna obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • Wszechstronność – pojemność 24 l zapewnia dużo miejsca na różne dania
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Pap Ferenc 5 miesięcy temu

Produkt otrzymałem na czas, jestem z niego zadowolony.

BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA

0
d
:
0
godz.
:
0
min
:
0
s

Podobne kategorie

Dane techniczne

Materiał
Stal nierdzewna
Kolor
Srebrny
Wyświetlacz
LCD
Napięcie [V]
230
Moc [W]
700
Minutnik – zakres czasu
1 min - 99 h
Minutnik
Tak
Dokładność temperatury
0.1 °C
Pojemność całkowita
24 l
Wymiary (DxSxW)
58 x 36 x 29 cm
Waga
13 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
67 x 43 x 34 cm
Waga wysyłki
13 kg

Zakres dostawy

  • Urządzenie do gotowania sous vide
  • Instrukcja obsługi

Opis produktu

Urządzenie do gotowania sous vide - 700 W - 30-95°C

Urządzenie do gotowania sous vide pozwala przygotować pyszne i pełnowartościowe posiłki z mięsa, warzyw, ryb oraz owoców morza. Dzięki modelowi RCPSU-700 marki Royal Catering uzyskasz idealną kruchość składników. Sprzęt nadaje się zarówno do domowego, jak i profesjonalnego użytku w restauracjach, kawiarniach, lokalach typu fast food, food truckach oraz firmach cateringowych. 

Garnek sous vide – opis

Metoda sous vide wykorzystuje gotowanie w precyzyjnie dobranych temperaturze i czasie. Model RCPSU-700 zapewnia regulację temperatury wody w zakresie 30-95°C. Wbudowany timer pozwala ustawić czas w zakresie 1 min - 99 h. 
Całkowita pojemność urządzenia do gotowania sous vide wynosi 24 l. Tak obszerna komora zda egzamin w profesjonalnych warunkach. 
Dokładność temperatury 0.1°C gwarantuje wysokiej jakości, powtarzalną obróbkę termiczną. Dzięki niej można za każdym razem przygotować potrawy o idealnym smaku. Wyświetlacz LCD zapewnia prostą obsługę sprzętu. 

Oceny i opinie

5.0

Na podstawie 2 opinii

Sortuj według :

5 miesięcy temu Opublikowano na Expondo Hungary

Produkt otrzymałem na czas, jestem z niego zadowolony.

Wyświetl oryginalną opinię

w zeszłym roku Opublikowano na Expondo Ireland

Sous vide Wysoka jakość usług

Brak opinii.

Wyświetl oryginalną opinię

Często zadawane pytania

Jakie są wahania temperatury?

Wynoszą one 0.1°C.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty