+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Liczba opinii: (1)

Produkt : EX10011982

|

Model : RCPSU-500

Urządzenie do gotowania sous vide - 500 W - 30-95°C - 16 l - LCD

W obniżonej cenie
1199,00 zł 1299,00 zł
Oferta limitowana Cena zawiera 23% VAT.

Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 1299,00 zł

Szt.
Rabat
Za produkt
3+
5%
1139,05 zł
5+
10%
1079,10 zł
10+
15%
1019,15 zł
Na stanie
DARMOWA DOSTAWA ok. poniedziałek, 25 listopada
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Zdrowie – idealne do delikatnego gotowania potraw pakowanych próżniowo
  • Wydajność – dzięki mocnemu elementowi grzejnemu o mocy 500 W
  • Intuicyjność – dzięki timerowi 1 min - 99 h i kontroli temperatury w zakresie 30-95°C z dokładnością ustawienia 0.1°C
  • Trwałość – łatwa do czyszczenia i solidna obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • Wszechstronność – pojemność 16 l zapewnia dużo miejsca na różne dania
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Paco Cumplido 7 miesięcy temu

Już przy pierwszym użyciu wszystko było idealne!

Już przy pierwszym użyciu wszystko było idealne!

BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA

0
d
:
0
godz.
:
0
min
:
0
s

Podobne kategorie

Dane techniczne

Materiał
Stal nierdzewna
Kolor
Srebrny
Wyświetlacz
LCD
Napięcie [V]
230
Moc [W]
500
Minutnik – zakres czasu
1 min - 99 h
Minutnik
Tak
Dokładność temperatury
0.1 °C
Pojemność całkowita
16 l
Wymiary (DxSxW)
40 x 36 x 22 cm
Waga
9.5 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
50 x 42 x 35 cm
Waga wysyłki
10 kg

Zakres dostawy

  • Urządzenie do gotowania sous vide
  • Instrukcja obsługi

Opis produktu

Urządzenie do gotowania sous vide - 500 W - 30-95°C

Urządzenie do gotowania sous vide pozwala przygotować pyszne i pełnowartościowe posiłki z mięsa, warzyw, ryb oraz owoców morza. Dzięki modelowi RCPSU-500 marki Royal Catering uzyskasz idealną kruchość składników. Sprzęt nadaje się zarówno do domowego, jak i profesjonalnego użytku w restauracjach, kawiarniach, lokalach typu fast food, food truckach oraz firmach cateringowych. 

Garnek sous vide – opis

Metoda sous vide wykorzystuje gotowanie w precyzyjnie dobranych temperaturze i czasie. Model RCPSU-500 zapewnia regulację temperatury wody w zakresie 30-95°C. Wbudowany timer pozwala ustawić czas w zakresie 1 min - 99 h. 
Całkowita pojemność urządzenia do gotowania sous vide wynosi 16 l. Tak obszerna komora zda egzamin w profesjonalnych warunkach. 
Dokładność temperatury 0.1°C gwarantuje wysokiej jakości, powtarzalną obróbkę termiczną. Dzięki niej można za każdym razem przygotować potrawy o idealnym smaku. Wyświetlacz LCD zapewnia prostą obsługę sprzętu. 

Oceny i opinie

5.0

Na podstawie 1 opinii

Sortuj według :

7 miesięcy temu Opublikowano na Expondo Spain

Już przy pierwszym użyciu wszystko było idealne!

Już przy pierwszym użyciu wszystko było idealne!

Wyświetl oryginalną opinię

Często zadawane pytania

Jakie są wahania temperatury?

Wynoszą one 0.1°C.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty