+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX10012529

|

Model : RC-CMM03

Temperówka do czekolady - stal nierdzewna - 960 W - 15 l - Royal Catering

8899,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
4%
8543,04 zł
5+
8%
8187,08 zł
10+
12%
7831,12 zł
Wkrótce ponownie na stanie
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Wydajność – pojemność do 15 l czekolady
  • Elastyczność – zakres temperatury do 110°C idealny do różnych rodzajów czekolady
  • Automatyzm – zapewnia optymalną konsystencję czekolady poprzez mieszanie
  • Czytelność – dobrze widoczne parametry dzięki dużemu panelowi sterowniczemu
  • Niskie koszty utrzymania – konstrukcja ze stali nierdzewnej jest odporna na korozję i łatwa w utrzymaniu
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Dane techniczne

Materiał
Stal nierdzewna
Kolor
Srebrny
Napięcie [V]
230
Moc [W]
960
Maksymalna temperatura [°C]
60
Pojemność
15 l
Wymiary (DxSxW)
57.5 x 63 x 52 cm
Waga
34.3 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
71 x 67 x 57 cm
Waga wysyłki
45.5 kg

Zakres dostawy

  • Temperówka do czekolady RC-CMM03
  • Instrukcja obsługi

Opis produktu

Temperówka do czekolady na 15 l płynnego przysmaku

Chrupiąca, połyskująca i rozpływająca się w ustach – taka powinna być czekolada. Dzięki temperówce do czekolady marki Royal Catering możesz idealnie przygotować swoją masę do pysznych czekoladowych kreacji. Temperowanie nadaje czekoladzie ładny połysk po schłodzeniu i idealną konsystencję do spożycia. Łatwej w obsłudze maszyny nie powinno zabraknąć w żadnej fabryce czekolady czy cukierni.

Temperówka do podgrzewania i mieszania delikatnej masy czekoladowej

Temperówka do czekolady dzięki prostej konstrukcji zapewnia wygodną pracę. Użyj dużego panelu sterowniczego, aby wybrać żądaną prędkość mieszania i temperaturę. Dzięki temperaturze do 110°C możesz roztapiać i temperować w urządzeniu czekoladę wszelkiego rodzaju. Ciągłe mieszanie zapewnia elastyczność i równomierną temperaturę masy. Słodką masą z łatwością wypełnisz foremki do czekolady oraz pralin przez dzióbek.
Dzięki kompaktowym wymiarom maszyna do temperowania czekolady pasuje do każdej powierzchni roboczej. Gumowe nóżki bezpiecznie utrzymują maszynę na miejscu i chronią blat przed zarysowaniami.

Oceny i opinie

Sortuj według :
WYBÓR EKSPERTÓW
16 LAT DOŚWIADCZENIA...
w napędzaniu profesjonalistów
3 MILIONY...
zadowolonych i usatysfakcjonowanych profesjonalnych klientów