+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Liczba opinii: (3)

Produkt : EX10012528

|

Model : RC-CMM02

Stół wibracyjny do czekolady - stal nierdzewna - 45 W - Royal Catering

2049,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
3%
1987,53 zł
5+
6%
1926,06 zł
10+
9%
1864,59 zł
Na stanie
DARMOWA DOSTAWA ok. wtorek, 21 stycznia
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Trwałość – wykonany z wytrzymałej i higienicznej stali nierdzewnej
  • Wszechstronność – zagęszcza masę czekoladową i uwalnia pęcherzyki powietrza, tworząc idealne praliny lub puste korpusy
  • Łatwość użytkowania – intuicyjna obsługa dzięki prostej konstrukcji
  • Kompaktowość – mieści się na każdym blacie roboczym
  • Antypoślizgowość – stoi stabilnie na mocnych, gumowych nóżkach
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Edel Pralinen 2 miesiące temu

Świetne urządzenie

Urządzenie jest cudownie małe i zajmuje niewiele miejsca.

Dane techniczne

Materiał
Stal nierdzewna
Kolor
Srebrny
Napięcie [V]
230
Moc [W]
45
Wymiary (DxSxW)
57 x 29 x 36 cm
Waga
8.6 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
63 x 39 x 44 cm
Waga wysyłki
13 kg

Zakres dostawy

  • Stół wibracyjny do czekolady RC-CMM02
  • Instrukcja obsługi

Opis produktu

Czekoladowa przyjemność bez bąbelków powietrza ze stołem wibracyjnym ze stali nierdzewnej

Ze stołem wibracyjnym do czekolady od Royal Catering osiągniesz nowy wymiar produkcji czekolady. Kruche, lekkie łupiny pralin i przyjemność delikatnie rozpływającego się kakao to nie przypadek, ale efekt precyzyjnej technologii tego urządzenia. Stworzenie mistrzowskiej czekolady dla wielu jest wyzwaniem, ale ten stół wibracyjny sprawi, że proces ten stanie się łatwiejszy i wydajniejszy. Niezawodnie zagęszczając masę kakaową za pomocą stołu, unikniesz powstawania pęcherzy powietrza w produkcie, więc bez problemu uzyskasz nieskazitelną konsystencją i doskonałymi wynikami.

Mały pomocnik do piekarni i cukierni

Dzięki kompaktowej konstrukcji sprzęt ustawisz na dowolnym blacie. Dlatego nadaje się również dla małych producentów czekolady i cukierni. Dodatkowo konstrukcja jest bardzo prosta. Szybko i łatwo wytrząśnij bąbelki powietrza z masy czekoladowej za pomocą ciągłej powierzchni wytrząsającej. Aby zrobić puste korpusy lub czekoladę z nadzieniem, należy odwrócić napełnioną formę do góry nogami i ustawić ją na ruszcie. Wcześniej pod ociekaczem umieść miskę, aby zebrać nadmiar masy czekoladowej.
Stół wibracyjny do czekolady ze szczególnie wytrzymałej i higienicznej stali nierdzewnej z łatwością wyczyścisz. Gumowane nóżki nie tylko zredukują wibracje, ale także skutecznie ochronią powierzchnię roboczą przed ewentualnymi zarysowaniami. Dzięki temu wytrząsarka będzie szczególnie delikatnym narzędziem w Twojej kuchni.

Oceny i opinie

5

Na podstawie 3 opinii

Sortuj według :

2 miesiące temu Opublikowano na Expondo Germany

Świetne urządzenie

Urządzenie jest cudownie małe i zajmuje niewiele miejsca.

Wyświetl oryginalną opinię

5 miesięcy temu Opublikowano na Expondo Hungary

Brak opinii.

Wyświetl oryginalną opinię

5 miesięcy temu Opublikowano na Expondo Hungary

Doskonały produkt

Wyświetl oryginalną opinię
WYBÓR EKSPERTÓW
16 LAT DOŚWIADCZENIA...
w napędzaniu profesjonalistów
3 MILIONY...
zadowolonych i usatysfakcjonowanych profesjonalnych klientów