+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX10011919

|

Model : RC-GGF600

Podwójny grill gazowy - 60 x 40 cm - gładki - 2 x 3100 W - gaz ziemny - 0,02 bar

1849,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
4%
1775,04 zł
5+
8%
1701,08 zł
10+
12%
1627,12 zł
Ostatnie sztuki
DARMOWA DOSTAWA ok. środa, 22 stycznia
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Duża powierzchnia – dużo miejsca na grillowane jedzenie na podwójnej płycie grzewczej o wymiarach 60 x 40 cm
  • Wydajność – dwie grzałki o mocy 2 x 3100 W do szybkiego generowania ciepła 50-300°C
  • Efektywność – gładka płyta grillowa do przygotowywania różnych potraw
  • Niskotłuszczowe smażenie – zdrowe grillowanie o obniżonej kaloryczności dzięki tacce ociekowej na tłuszcz
  • Wygodne utrzymanie w czystości – ochrona i higiena dzięki zastosowaniu stali nierdzewnej
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Dane techniczne

Typ gazu
Gaz ziemny
Powierzchnia grzewcza
Gładka
Materiał
Stal nierdzewna
Kolor
Srebrny
Moc [W]
2 x 3100
Moc maksymalna [W]
6200
Zakres temperatury [°C]
50-300
Podłączenie gazu
1,3 mm
Wymiary płyty grillowej [cm]
60 x 40
Tacka ociekowa
Tak
Zapłon piezoelektryczny
Tak
Maksymalne ciśnienie robocze
0.02 Bar
Wymiary (DxSxW)
59 x 65 x 32 cm
Waga
33.86 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
73 x 68 x 42 cm
Waga wysyłki
37.5 kg

Zakres dostawy

  • Grill gazowy
  • Instrukcja obsługi

Opis produktu

Grill gazowy dwupalnikowy - 60 x 40 cm - gładki - 2 x 3100 W

Z gastronomicznym grillem gazowym dwupalnikowym marki Royal Catering będziesz w stanie przyrządzić różne smażone potrawy. Sprawdzi się m.in. w hotelach podczas śniadań składających się z jajek sadzonych, naleśników czy bekonu. Model RC-GGF600 to idealne urządzenie dla restauracji, bistro, barów, food trucków i firm cateringowych.

Gastronomiczny grill ze stali nierdzewnej – opis

Gładka płyta grzewcza pozwoli za każdym razem przyrządzić soczyste steki, kotlety i nie tylko. Jej powierzchnia o wymiarach 60 x 40 cm sprawdzi się do smażenia kilku dań jednocześnie.
Zasilanie gazem ziemnym stanowi doskonałe rozwiązanie podczas imprez plenerowych czy campingu. Dzięki temu nie musisz martwić się o dostęp do gniazda elektrycznego. Dodatkowo do uruchomienia palnika nie potrzebujesz zapałek. Wszystko za sprawą zapalnika piezoelektrycznego, który za pomocą iskry pozwala wytworzyć ogień.
Stal nierdzewna, z której wykonano grill gazowy, jest materiałem bardzo wytrzymałym i docenianym w gastronomii. Wynika to z łatwości utrzymania go w czystości oraz biologicznej obojętności. Dzięki niej stal nie reaguje z żywnością, więc jest bezpieczny dla zdrowia.
Wybierz podwójny grill gazowy marki Royal Catering i zapewnij swoim klientom pyszne smażone potrawy. Nierdzewna konstrukcja, podwójna płyta, zakres grzania 50-300°C, a także ochrona przed zachlapaniem i wyjmowana tacka ociekowa świetnie sprawdzą się w profesjonalnym punkcie gastronomicznym. Złóż zamówienie na model RC-GGF600 już dziś!

Oceny i opinie

Sortuj według :

Często zadawane pytania

Jak usunąć warstwę tłuszczu z płyty grilla?

Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.

Jak usunąć czarne lub żółte plamy z płyty grilla?

Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.

Jak usunąć plamy z rdzy?

Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.

WYBÓR EKSPERTÓW
16 LAT DOŚWIADCZENIA...
w napędzaniu profesjonalistów
3 MILIONY...
zadowolonych i usatysfakcjonowanych profesjonalnych klientów