+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 14:00
Liczba opinii: (1)

Produkt : EX10012801

|

Model : RCPO-4400-2PS

Piec do pizzy - 2 komory - 4400 W - Ø35 cm - kamień ogniotrwały - Royal Catering

3149,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
2%
3086,02 zł
5+
4%
3023,04 zł
10+
6%
2960,06 zł
Ostatnie sztuki
DARMOWA DOSTAWA ok. środa, 26 lutego
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Siła – z mocą 4400 W dla temperatury 50 - 400°C
  • Przestronność – duża przestrzeń wewnętrzna na pizzę do średnicy 35 cm
  • Bezpieczeństwo – mimo niewielkich rozmiarów jest profesjonalnym urządzeniem o świetnych właściwościach
  • Wygoda – wytrzymałe drzwi skrzydłowe z okienkami ze szkła hartowanego
  • Wysoka jakość – obudowa ze stali nierdzewnej jest odporna na korozję i czynniki zewnętrzne
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Roland Weber w zeszłym roku

Świetne urządzenie

Na początku kosztowało mnie to trochę nerwów, bo dostarczono go bez wtyczki i w naszym przypadku w Zurychu nie wolno pracować na pełnej mocy. Ale z pomocą naszego elektryka udało się i pizza wyszła po prostu rewelacyjna!

Dane techniczne

Piec do pizzy - 2 komory - 4400 W - Ø35 cm - kamień ogniotrwały - Royal Catering Piec do pizzy - z płytą szamotową - 1 komora - 2000 W - Royal Catering Piec do pizzy - jednokomorowy - pizza 60 cm Piec do pizzy - wysokotemperaturowy piec do pizzy ze stali nierdzewnej Piec do pizzy elektryczny - 4 x 33 cm - jednokomorowy - 4200 W - cyfrowy - kamień szamotowy - Royal Catering Piec do pizzy elektryczny - 4 + 4 x 33 cm - dwukomorowy - 8400 W - 400 V - cyfrowy - kamień szamotowy - Royal Catering
3149,00 zł
Piec do pizzy - 2 komory - 4400 W - Ø35 cm - kamień ogniotrwały - Royal Catering
Obecnie oglądany
829,00 zł
Piec do pizzy - z płytą szamotową - 1 komora - 2000 W - Royal Catering
1749,00 zł
Piec do pizzy - jednokomorowy - pizza 60 cm
1199,00 zł
Piec do pizzy - wysokotemperaturowy piec do pizzy ze stali nierdzewnej
3599,00 zł
Piec do pizzy elektryczny - 4 x 33 cm - jednokomorowy - 4200 W - cyfrowy - kamień szamotowy - Royal Catering
6099,00 zł
Piec do pizzy elektryczny - 4 + 4 x 33 cm - dwukomorowy - 8400 W - 400 V - cyfrowy - kamień szamotowy - Royal Catering
Wymiary (DxSxW)
58 x 53.5 x 53 cm
56.5 x 56.5 x 27 cm
77 x 77 x 27 cm
59 x 56 x 43 cm
94.5 x 110 x 51 cm
94.5 x 110 x 82 cm
Antypoślizgowe nóżki
-
Tak
Tak
Tak
Tak
Tak
Czas nagrzewania
-
35 m
40 m
40 m
70 m
70 m
Czas pieczenia pizzy
-
6 m
6 m
6 m
4 m
4 m
Długość
-
56 cm
77 cm
56 cm
110 cm
110 cm
Porównaj więcej atrybutów

Zakres dostawy

  • Piec do pizzy RCPO-4400-2PS

Opis produktu

Zaoszczędź miejsce z piecem do pizzy o najlepszych funkcjach

Lubisz pizzę? W takim razie pokochasz piec do pizzy Royal Catering. Czy to Napoli, Margherita czy Prosciutto – w tym piekarniku możesz przekształcić surowy placek w chrupiącą pizzę. Sprzęt idealnie nadaje się do profesjonalnego przygotowania wszelkiego rodzaju pizzy. Pomimo niewielkich rozmiarów sprzęt imponuje swoimi najlepszymi właściwościami. Idealnie nadaje się do zastosowania w pizzeriach, kawiarniach, barach z przekąskami i innych lokalach gastronomicznych. Dzięki osobnym ustawieniom grzania górnego oraz dolnego praktyczny piec do pizzy oferuje wszystko, czego potrzebujesz, aby uzyskać chrupiący spód z pysznymi dodatkami!

Elektryczny piec do pizzy z grzaniem górnym i dolnym dla doskonałych rezultatów

Czy to ma być pizza sycylijska, czy nowojorska? My też nie możemy się zdecydować. Faktem jest, że podstawę stanowią sos pomidorowy i ser. Ty i Twoi klienci decydujecie, co będzie dalej. Dzięki mocy 4400 W profesjonalny piec do pizzy nagrzewa się niezawodnie i szybko do temperatury 50 - 400°C. 2 duże komory wewnętrzne z ognioodporną powierzchnią zapewniają optymalną dystrybucję ciepła i smaczną pizzę. Kompaktowe wymiary sprawiają, że piekarnik do pizzy pasuje do każdego blatu kuchennego i oferuje wystarczająco dużo miejsca na placek o średnicy 35 cm.

Piec do pizzy jest bardzo łatwy w obsłudze. Użyj oddzielnych przełączników, aby ustawić górne i dolne ciepło. Timer umożliwia wybór żądanego czasu pieczenia do 30 minut. Dzięki wyjątkowo dużym drzwiom na zawiasach bezpiecznie włożysz i wyjmiesz pizzę, nawet w wysokiej temperaturze. Szerokie, żaroodporne uchwyty solidnego sprzętu ze stali nierdzewnej ułatwiają również obsługę w godzinach największego ruchu. Za sprawą zintegrowanego oświetlenia komór i okienek ze szkła hartowanego łatwo zobaczysz czy pizza, tarte flambée oraz każde inne danie lub ciasto są już idealnie zarumienione.

Oceny i opinie

5

Na podstawie 1 opinii

Sortuj według :

w zeszłym roku Opublikowano na Expondo Switzerland

Świetne urządzenie

Na początku kosztowało mnie to trochę nerwów, bo dostarczono go bez wtyczki i w naszym przypadku w Zurychu nie wolno pracować na pełnej mocy. Ale z pomocą naszego elektryka udało się i pizza wyszła po prostu rewelacyjna!

Wyświetl oryginalną opinię
WYBÓR EKSPERTÓW
17 LAT DOŚWIADCZENIA...
w napędzaniu profesjonalistów
3 MILIONY...
zadowolonych i usatysfakcjonowanych profesjonalnych klientów