Produkt : EX10012801
|Model : RCPO-4400-2PS
Na początku kosztowało mnie to trochę nerwów, bo dostarczono go bez wtyczki i w naszym przypadku w Zurychu nie wolno pracować na pełnej mocy. Ale z pomocą naszego elektryka udało się i pizza wyszła po prostu rewelacyjna!
BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA
Lubisz pizzę? W takim razie pokochasz piec do pizzy Royal Catering. Czy to Napoli, Margherita czy Prosciutto – w tym piekarniku możesz przekształcić surowy placek w chrupiącą pizzę. Sprzęt idealnie nadaje się do profesjonalnego przygotowania wszelkiego rodzaju pizzy. Pomimo niewielkich rozmiarów sprzęt imponuje swoimi najlepszymi właściwościami. Idealnie nadaje się do zastosowania w pizzeriach, kawiarniach, barach z przekąskami i innych lokalach gastronomicznych. Dzięki osobnym ustawieniom grzania górnego oraz dolnego praktyczny piec do pizzy oferuje wszystko, czego potrzebujesz, aby uzyskać chrupiący spód z pysznymi dodatkami!
Czy to ma być pizza sycylijska, czy nowojorska? My też nie możemy się zdecydować. Faktem jest, że podstawę stanowią sos pomidorowy i ser. Ty i Twoi klienci decydujecie, co będzie dalej. Dzięki mocy 4400 W profesjonalny piec do pizzy nagrzewa się niezawodnie i szybko do temperatury 50 - 400°C. 2 duże komory wewnętrzne z ognioodporną powierzchnią zapewniają optymalną dystrybucję ciepła i smaczną pizzę. Kompaktowe wymiary sprawiają, że piekarnik do pizzy pasuje do każdego blatu kuchennego i oferuje wystarczająco dużo miejsca na placek o średnicy 35 cm.
Piec do pizzy jest bardzo łatwy w obsłudze. Użyj oddzielnych przełączników, aby ustawić górne i dolne ciepło. Timer umożliwia wybór żądanego czasu pieczenia do 30 minut. Dzięki wyjątkowo dużym drzwiom na zawiasach bezpiecznie włożysz i wyjmiesz pizzę, nawet w wysokiej temperaturze. Szerokie, żaroodporne uchwyty solidnego sprzętu ze stali nierdzewnej ułatwiają również obsługę w godzinach największego ruchu. Za sprawą zintegrowanego oświetlenia komór i okienek ze szkła hartowanego łatwo zobaczysz czy pizza, tarte flambée oraz każde inne danie lub ciasto są już idealnie zarumienione.
Na podstawie 1 opinii
Na początku kosztowało mnie to trochę nerwów, bo dostarczono go bez wtyczki i w naszym przypadku w Zurychu nie wolno pracować na pełnej mocy. Ale z pomocą naszego elektryka udało się i pizza wyszła po prostu rewelacyjna!