+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Liczba opinii: (2)

Produkt : EX10012798

|

Model : RCPO-2400-1PS

Piec do pizzy - 1 komora - 2400 W - Ø40 cm - kamień ogniotrwały - Royal Catering

2299,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
5%
2184,05 zł
5+
10%
2069,10 zł
10+
15%
1954,15 zł
Wkrótce ponownie na stanie
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Siła – z mocą 2400 W dla temperatury 50 - 400°C
  • Przestronność – duża przestrzeń wewnętrzna na pizzę do średnicy 40 cm
  • Bezpieczeństwo – mimo niewielkich rozmiarów jest profesjonalnym urządzeniem o świetnych właściwościach
  • Wygoda – wytrzymałe drzwi skrzydłowe z okienkiem ze szkła hartowanego
  • Wysoka jakość – obudowa ze stali nierdzewnej jest odporna na korozję i czynniki zewnętrzne
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Mario 4 miesiące temu

Świetna pizza, jeśli

Dane techniczne

Seria
ECO
Obsługa
Ręczna
Faza
1/N/PE
Materiał
Stal nierdzewna
Szkło hartowane
Kamień ogniotrwały
Połączenie
Elektryczne
Kolor
Srebrny
Metoda grzania
Grzałka w kształcie litery U
Grzanie góra/dół
Napięcie [V]
230
Zakres czasu [min]
0 - 30
Moc [W]
2400
Maksymalna temperatura [°C]
50 - 400
Maksymalna średnica pizzy [cm]
40
Komin
Nie
Szamot
Tak
Minutnik
Tak
Szklane okno
Tak
Otwory wylotowe
Nie
Izolowany uchwyt
Nie
Otwory wentylacyjne
Nie
Antypoślizgowe nóżki
Tak
Do focacci
Tak
Do pizzy sycylijskiej
Tak
Do pizzy neapolitańskiej
Nie
Do pizzu w stylu nowojorskim
Tak
Do lahmacuna
Tak
Do pizzy al Taglio
Tak
Natężenie prądu
11 Ah
Długość przewodu
1.8 m
Czas nagrzewania
30 m
Głębokość
56 cm
Wysokość
30 cm
Długość
63 cm
Czas pieczenia pizzy
4 m
Głębokość wewnętrzna
41.5 cm
Wysokość wewnętrzna
9.5 cm
Długość wewnętrzna
41.5 cm
Maksymalna średnica pizzy
40 cm
Liczba komór
1
Liczba pizz na komorę
1
Wymiary (DxSxW)
63 x 56.5 x 30 cm
Waga
22.64 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
76 x 67 x 38 cm
Waga wysyłki
26.5 kg

Zakres dostawy

  • Piec do pizzy RCPO-2400-1PS

Opis produktu

Zaoszczędź miejsce z piecem do pizzy o najlepszych funkcjach

Lubisz pizzę? W takim razie pokochasz piec do pizzy Royal Catering. Czy to Napoli, Margherita czy Prosciutto – w tym piekarniku możesz przekształcić surowy placek w chrupiącą pizzę. Sprzęt idealnie nadaje się do profesjonalnego przygotowania wszelkiego rodzaju pizzy. Pomimo niewielkich rozmiarów sprzęt imponuje swoimi najlepszymi właściwościami. Idealnie nadaje się do zastosowania w pizzeriach, kawiarniach, barach z przekąskami i innych lokalach gastronomicznych. Dzięki osobnym ustawieniom grzania górnego oraz dolnego praktyczny piec do pizzy oferuje wszystko, czego potrzebujesz, aby uzyskać chrupiący spód z pysznymi dodatkami!

Elektryczny piec do pizzy z grzaniem górnym i dolnym dla doskonałych rezultatów

Czy to ma być pizza sycylijska, czy nowojorska? My też nie możemy się zdecydować. Faktem jest, że podstawę stanowią sos pomidorowy i ser. Ty i Twoi klienci decydujecie, co będzie dalej. Dzięki mocy 2400 W profesjonalny piec do pizzy nagrzewa się niezawodnie i szybko do temperatury 50 - 400°C. Duża komora wewnętrzna z ognioodporną powierzchnią zapewnia optymalną dystrybucję ciepła i smaczną pizzę. Kompaktowe wymiary sprawiają, że piekarnik do pizzy pasuje do każdego blatu kuchennego i oferuje wystarczająco dużo miejsca na placek o średnicy 40 cm.

Piec do pizzy jest bardzo łatwy w obsłudze. Użyj oddzielnych przełączników, aby ustawić górne i dolne ciepło. Timer umożliwia wybór żądanego czasu pieczenia do 30 minut. Dzięki wyjątkowo dużym drzwiom na zawiasach bezpiecznie włożysz i wyjmiesz pizzę, nawet w wysokiej temperaturze. Szeroki, żaroodporny uchwyt solidnego sprzętu ze stali nierdzewnej ułatwia również obsługę w godzinach największego ruchu. Zawsze możesz zobaczyć przez okienko ze szkła hartowanego, czy pizza, tarte flambée i każde inne danie lub ciasto są już idealnie zarumienione.

Oceny i opinie

4

Na podstawie 2 opinii

Sortuj według :

4 miesiące temu Opublikowano na Expondo Austria

Świetna pizza, jeśli

Wyświetl oryginalną opinię

w zeszłym roku Opublikowano na Expondo France

Mały problem rozwiązany

Po dwóch godzinach piekarnik się zatrzymał. Faktycznie dotarł w bezpieczne miejsce. Mój mąż, będący majsterkowiczem, otworzył piekarnik i zauważył, że mała metalowa płytka poluzowała się (prawdopodobnie w transporcie), co oznaczało, że sonda nie była już chroniona. Z powodu wysokiej temperatury włączyło się zabezpieczenie. Założył tę płytkę z powrotem i zresetował mały wyłącznik automatyczny i od tego czasu nie mieliśmy żadnych problemów.

Wyświetl oryginalną opinię
WYBÓR EKSPERTÓW
16 LAT DOŚWIADCZENIA...
w napędzaniu profesjonalistów
3 MILIONY...
zadowolonych i usatysfakcjonowanych profesjonalnych klientów