Maszyna do churros marki Royal Catering umożliwia wydajne wyciskanie ciasta na hiszpańskie pączki, a następnie ich smażenie w głębokim oleju o temperaturze 60-200°C. Model RC-CMM287 jest niezastąpiony w food truckach, lokalach bistro, na festynach itp.
Szpryca do churros Royal Catering – opis
Łatwa ręczna obsługa to zasługa dźwigni wyposażonej w ergonomiczny uchwyt. Służy ona do dozowania ciasta z dużego zbiornika o pojemności 5 l i wysokości 320 mm. W zestawie znajduje się 5 lejków do różnych kształtów ciasta.
Wydajne smażenie zapewnia moc wynosząca 5000 W. Zbiornik na olej ma pojemność 25 l. Zawór spustowy ułatwia usuwanie zużytego tłuszczu, a pokrywa chroni zawartość przed zabrudzeniami.
Sprzęt wykonano ze stali nierdzewnej – solidnej i łatwej w czyszczeniu, idealnej do kontaktu z żywnością. Oszczędność miejsca na blacie roboczym wynika z pionowej konstrukcji maszyny do churros. Pokrywa chroni zawartość przed zabrudzeniami. Regulowane nóżki (10 mm) gwarantują stabilne ustawienie, a półka dodatkową powierzchnię.
Maszyna do churros marki Royal Catering pozwala przygotować słodki hiszpański deser, który zachwyci Twoich klientów podczas festynów, jarmarków świątecznych i innych imprez plenerowych! Już dziś zamów model RC-CMM287 pod wskazany adres.