Maszyna do churros marki Royal Catering umożliwia wydajne wyciskanie ciasta na hiszpańskie pączki, a następnie ich smażenie w głębokim oleju o temperaturze 60 - 200°C. Model RC-CMM285 jest niezastąpiony w food truckach, lokalach bistro, na festynach itp.
Szpryca do churros Royal Catering – opis
Łatwa ręczna obsługa to zasługa dźwigni wyposażonej w ergonomiczny uchwyt. Służy ona do dozowania ciasta z dużego zbiornika o pojemności 3 l i wysokości 200 mm. W zestawie znajduje się 5 lejków do różnych kształtów ciasta.
Wydajne smażenie zapewnia moc wynosząca 2 x 2500 W. Podwójny zbiornik na olej ma pojemność 12 l. Pokrywy chronią zawartość przed zabrudzeniami. Aby zwiększyć bezpieczeństwo, urządzenie wyposażono w dodatkowy przycisk resetowania.
Sprzęt wykonano ze stali nierdzewnej – solidnej i łatwej w czyszczeniu, idealnej do kontaktu z żywnością. Oszczędność miejsca na blacie roboczym wynika z pionowej konstrukcji maszyny do churros.
Maszyna do churros marki Royal Catering pozwala przygotować słodki hiszpański deser, który zachwyci Twoich klientów podczas festynów, jarmarków świątecznych i innych imprez plenerowych! Już dziś zamów model RC-CMM285 pod wskazany adres.