+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX10011694

|

Model : RC-GG35020

Grill gazowy - 35 x 40 cm - gładki - 3100 W - gaz ziemny - 0,02 bar

W obniżonej cenie
1299,00 zł 1499,00 zł
Oferta limitowana Cena zawiera 23% VAT.

Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 1499,00 zł

Szt.
Rabat
Za produkt
3+
5%
1234,05 zł
5+
10%
1169,10 zł
10+
15%
1104,15 zł
Wkrótce ponownie na stanie
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Pojemna powierzchnia – dużo miejsca na grillowane jedzenie na płycie grzewczej o wielkości 35 x 40 cm
  • Wydajność – mocny palnik 3100 W do szybkiego wytwarzania ciepła
  • Skuteczność – gładka płyta grillowa do przygotowywania różnych potraw
  • Niska zawartość tłuszczu – zdrowe i niskokaloryczne grillowanie dzięki tacce ociekowej na tłuszcz
  • Higiena – czystość dzięki zastosowaniu stali nierdzewnej, wyjmowanej tacce ociekowej i rantowi przeciwbryzgowemu
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA

0
d
:
0
godz.
:
0
min
:
0
s

Podobne kategorie

Dane techniczne

Typ gazu
Gaz ziemny
Materiał
Stal nierdzewna
Kolor
Srebrny
Moc [W]
3100
Moc maksymalna [W]
3100
Podłączenie gazu
1,3 mm
Wymiary płyty grillowej [cm]
35 x 40
Maksymalne ciśnienie robocze
0.02 Bar
Wymiary (DxSxW)
40 x 57 x 37 cm
Waga
21.66 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
65 x 59 x 41 cm
Waga wysyłki
23.7 kg

Zakres dostawy

  • Grill gazowy
  • Instrukcja obsługi

Opis produktu

Grill gazowy - 35 x 40 cm - 3100 W - gaz ziemny

Gastronomiczny grill gazowy marki Royal Catering idealnie nadaje się do smażenia dużej ilości kotletów, burgerów, jajek, kiełbas, bekonu i nie tylko. Praktyczność modelu RC-GG35020 z pewnością docenią kucharze w restauracjach, barach, firmach cateringowych czy na stołówkach.

Gazowa płyta grillowa Royal Catering

Gładka powierzchnia grillowa ma wymiary 35 x 40 cm. Pozwoli ona jednocześnie usmażyć kilka steków czy burgerów. Wokół płyty zastosowano rant chroniący otoczenie przed zachlapaniem. Z kolei tacka ociekowa zbiera ściekający tłuszcz, co ułatwia czyszczenie urządzenia.
Zasilanie gazem ziemnym stanowi idealne rozwiązanie podczas kempingów czy wydarzeń w plenerze takich jak garden party. Nie potrzebujesz bowiem dostępu do gniazdka elektrycznego. 
Wykonanie ze stali nierdzewnej gwarantuje wieloletnią trwałość i wydajność grilla gazowego. Materiał długo utrzymuje wysoką temperaturę, a dodatkowo jest łatwy w czyszczeniu i atrakcyjnie się prezentuje. Nie reaguje też z żywnością, więc jest bezpieczny dla zdrowia.
Jeżeli szukasz profesjonalnego sprzętu gastronomicznego do swojego lokalu, to grill gazowy Royal Catering jest właśnie dla Ciebie. Wysoka trwałość, duża powierzchnia do smażenia oraz zasilanie gazem na pewno znajdą zastosowanie w niejednym lokalu. Złóż zamówienie na model RC-GG35020 już dziś!

Oceny i opinie

Sortuj według :

Często zadawane pytania

Jak usunąć warstwę tłuszczu z płyty grilla?

Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.

Jak usunąć czarne lub żółte plamy z płyty grilla?

Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.

Jak usunąć plamy z rdzy?

Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty