Elastyczna maszynka do mięsa, kiełbasek wegetariańskich lub delikatnego mięsa na wędliny
Perforowane sitka, ubijak do mięsa: dzięki wszechstronnym akcesoriom zrobisz własne hamburgery, kiełbaski i inne pyszne produkty mięsne. Maszynka elektryczna do mięsa przetwarza również inne produkty spożywcze, np. pomidory, makarony, papryczki chili czy suszone owoce. 2 perforowane sitka i plastikowy popychacz ułatwiają szybką i bezpieczną pracę.
Użyj przełącznika z boku, aby włączyć wilk do mięsa. Potrafi działać bez przerwy. Urządzenie posiada również funkcję cofania. Dzięki niej bez wysiłku poluzujesz zakleszczone mięso, jeśli sprzęt się zatnie.
Z każdym obrotem potężna maszynka do mięsa o mocy 1100 W popycha mięso z dużą mocą nad ślimakiem do ostrego noża poprzecznego. Następnie masa przechodzi przez jedno z 2 perforowanych sitek. W rezultacie otrzymujesz równomiernie zmieloną masę, którą przetworzysz, jak tylko chcesz.
Gastronomiczny wilk do mięsa wytwarza zaledwie hałas 80 dB. Zapewniają to zamknięta obudowa ze stali nierdzewnej oraz gumowe nóżki, które pochłaniają drgania. Antypoślizgowe gumowe nóżki utrzymują maszynkę do mięsa wilk bezpiecznie na wszystkich powierzchniach. Sprzęt ze stali nierdzewnej wyróżnia się wysoką jakością i wyjątkową trwałością. Chcesz go dokładnie wyczyścić? Wystarczy szybki i łatwy demontaż! Tak przemyślany produkt idealnie sprosta wysokim wytycznym higieny w branży gastronomicznej.