Termos cateringowy na zupy stalowy RCTP-50ET – opis
Szukasz praktycznego sposobu na przetransportowanie jedzenia na wydarzenie? Wybierz termos gastronomiczny marki Royal Catering i zagwarantuj swoim klientom ciepły posiłek.
50-litrowa pojemność, jaką dysponuje termos, pozwala na przechowanie i przewożenie jednorazowo sporej ilości żywności. Dlatego produkt doskonale sprawdzi w zapewnieniu Twoim klientom czy pracownikom ciepłych oraz świeżych potraw, a transport jedzenia nie będzie sprawiać już trudności.
Utrzymanie ciepła wewnątrz zbiornika to zasługa jego konstrukcji. Grube dno i pokrywa, a także podwójne ściany wypełnione izolacją gwarantują, że dania zachowają swoją temperaturę wystarczająco długo, żeby je dowieźć na miejsce. Model RCTP-50ET jest w stanie zapobiec utracie ciepła do 12 godzin!
Wygodne nalewanie napojów zostało zapewnione przez wbudowany kranik spustowy. Zapobiega on rozlewaniu się płynów podczas przyjęć i wydarzeń. Ułatwia również mycie zbiornika przez odprowadzanie wody. Element przystosowano do dozowania kawy, herbaty, mleka, czekolady itp.
Mocne zatrzaski sprawiają, że otwieranie termosu gastronomicznego jest proste i wygodne. Zaprojektowano je tak, aby były dopasowane do pokrywy sprzętu, co wpływa na wytrzymałe oraz stabilne zamknięcie.
Duża mobilność to efekt zamontowania dwóch uchwytów. Umożliwiają one pewne przenoszenie produktu po kuchni lub bezpośrednio do klienta.
Stal nierdzewna, z której wykonano wszystkie elementy zbiornika, sprawia, że całość charakteryzuje się niezwykłą wytrzymałością na uszkodzenia, korozję oraz stałe zabrudzenia. Materiał jest także bezpieczny dla zdrowia, ponieważ nie wchodzi w reakcję z żywnością.