Przetwarzaj świeżą żywność na stole chłodniczym z kółkami Royal Catering
Stół chłodniczy marki Royal Catering zapewni świeże składniki do szybkiego przyrządzenia. Profesjonalne urządzenie opracowano z myślą o restauracjach i hotelach, ale także barach sałatkowych oraz punktach z kebabami i falafelami. Gastronomiczny stół jest szczególnie łatwy w przemieszaniu. Posiada bowiem cztery wytrzymałe kółka, które płynnie przejadą nawet po nierównym podłożu. Gdy tylko lada chłodnicza znajdzie się w żądanym miejscu, zatrzymasz ją za sprawą dwóch hamulców Duża pojemność do 240 litrów to jedna z głównych zalet tego modelu. Pod blatem roboczym znajdują się dwie przestronne komory. Delikatny mechanizm otwierania i zamykania drzwi ułatwi korzystanie z nich nawet podczas intensywnej pracy w kuchni, gdy nie masz wolnych rąk.
Najlepszy wybór do chłodzenia żywności: stół z lodówką dla lokali gastronomicznych i sklepów spożywczych
Stół do pizzy wyróżnia się zakresem chłodzenia od 2 do 8°C. Temperaturę ustawisz za pomocą łatwego w obsłudze cyfrowego panelu sterowania, z którym bez problemu sprawdzisz stan urządzenia. Zaletą modelu jest też klasa efektywności energetycznej B oraz chłodzenie statyczne wentylatorem. Zapewnia to równomierną temperaturę na wszystkich poziomach. Taki układ chłodzenia szybko kompensuje częste otwieranie drzwi i ucieczkę zimnego powietrza. Dzięki izolacji i przyjaznemu dla klimatu czynnikowi chłodniczemu R290 urządzenie jest bardzo ekonomiczny. Stół chłodniczy posiada również funkcję automatycznego odmrażania, która zmniejsza koszty energii elektrycznej i skraca czas pracy. Duży blat ze stali nierdzewnej zapewnia mnóstwo miejsca na obróbki składników.
Łatwy w utrzymaniu stół chłodniczy ze stali nierdzewnej
Obudowę stołu chłodniczego wykonano z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Materiał ten jest biologicznie obojętny, dlatego nie reaguje w kontakcie z żywnością, a co za tym idzie, nie szkodzi zdrowiu. Jest również wytrzymały i odporny na korozję. Dzięki niskiej porowatości bardzo szybko i dokładnie wyczyścisz wszystkie powierzchnie stołu chłodzącego do pizzy.