Profesjonalna maszyna do lodów włoskich, sorbetów lub mrożonego jogurtu w 3 smakach
Dzięki maszynie do lodów włoskich marki Royal Catering niezawodnie przygotujesz 23 l lodów miękkich, sorbetów lub mrożonych jogurtów w ciągu godziny. Ze względu na dużą pojemność 16,2 l i możliwość serwowania trzech smaków, urządzenie nadaje się do ruchliwych barów, lodziarni, kawiarni i sprawdzi się podczas imprez plenerowych np. festiwali folklorystycznych. Szybkie urządzenie wymaga zaledwie 15 minut chłodzenia, zanim wydasz pierwsze 6 porcji lodów. Później chłodzenia trwa tylko 3 minuty.
Automat do lodów włoskich dla zimnej i kremowej przyjemności
Dzięki dużej mocy 1550 W i zintegrowanej funkcji kontroli konsystencji za każdym razem uzyskasz idealnie kremową masę. Za pomocą cyfrowego panelu sterowania łatwo ustawisz temperaturę i twardość dla poszczególnych deserów. Podczas produkcji pokrywa ochroni masę przed brudem i ciepłem. Tacka ociekowa zbierze nadmiar płynów i zapewni czyste miejsce pracy. Obudowa maszyny do lodów włoskich jest wykonana ze stali nierdzewnej. Dzięki temu model ten jest szczególnie wytrzymały i łatwy czyszczeniu, więc idealnie nada się do obróbki żywności. Cztery antypoślizgowe gumowe nóżki zapewniają bezpieczne ustawienie maszyny do lodów włoskich.