Produkt : EX10012983
|Model : RCMT-351W2
BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA
Dzięki kotleciarce elektrycznej przygotujesz duże ilości delikatnego mięsa w możliwie najkrótszym czasie. Niezależnie od tego, jakiego rodzaju mięsa używasz w swojej kuchni lub masarni, stanie się ono nie tylko bardziej kruche, ale także lepiej wchłonie marynaty i przyprawy. No i oczywiście kotleciarki nie może zabraknąć jeśli serwujesz klasykę polskiej kuchni: schabowego.
Maszynka do rozbijania mięsa ma całkowitą moc 200 W i prędkość obrotową 120 obr./min, dzięki czemu szybko przygotujesz kotlety. Do dużego wlotu bez problemu włożysz nieprzetworzone kawałki mięsa. Nie powinny one być szersze niż 12,8 cm i grubsze niż 1,8 cm. Na półce 21.6 x 17 cm znajdującej pod wlotem kotleciarki łatwo umieścisz miskę na gotowe sznycle.
Ostrza i obudowa elektrycznej maszyny do rozbijania mięsa wykonane są ze stali nierdzewnej. Materiał jest szczególnie wytrzymały, a dzięki swoim właściwościom higienicznym idealnie nadaje się do przetwarzania żywności. Gładkie powierzchnie urządzenia są równie łatwe w czyszczeniu, jak wyjmowane ostrza.
Pracuj bezpiecznie z elektryczną kotleciarką do mięsa. Włącznik/wyłącznik jest chroniony przed wodą za pomocą osłony, dzięki czemu łatwo obsłużysz go mokrymi rękami. Naklejki ostrzegawcze zwracają uwagę na możliwe zagrożenia podczas pracy. Antypoślizgowe gumowe nóżki zapewniają bezpieczną podstawę przez cały czas.