Na klocu masarskim RCBC-03 marki Royal Catering możesz łatwo przygotować różne specjały mięsne i wędliniarskie. Dzięki kompaktowym wymiarom 40 x 50 cm mebel pasuje zarówno do sklepów mięsnych, jak i małych kuchni.
Kloc do mięsa zaprojektowany dla potrzeb rzeźników
Dzięki solidnej konstrukcji oraz wadze 14,74 kg kloc stoi stabilnie na czterech nogach. Tym samym z łatwością znosi wstrząsy podczas siekania i cięcia. Kloc wykonany z trwałych materiałów spełnia wysokie wymagania higieniczne. Odporna na korozję stal nierdzewna ma długą żywotność, a blat o grubości 5 cm z polietylenu odznacza się doskonałą odpornością chemiczną. Wytrzymuje działanie kwasów i zasad, a także olejów oraz innych tłuszczów. Jest również bezwonny i nie zmienia smaku żywności. Oznacza to, że możesz bezpiecznie przetwarzać surowce w swoim sklepie oraz korzystać z kloca masarskiego przez długi czas.
Gładka powierzchnia kloca zostanie wyczyszczona w mgnieniu oka, a wilgoć nie wniknie w jego blat. Oznacza to, że potrzebujesz mniej czasu na pielęgnację i możesz od razu kontynuować pracę. Wysokość 80 cm pozwala wygodnie siekać bez pochylania się nad sprzętem. Powierzchnia robocza 40 x 50 cm zapewnia wystarczająco dużo miejsca na różne produkty mięsne – czy to w sklepie, bistro, czy w dobrze wyposażonej kuchni hobbysty. Wysokiej jakości kloc masarski od Royal Catering sprawdzi się wszędzie jako trwałe i higieniczne akcesorium.