Produkt : EX10010317
|Model : RCWM-1300-R
To już trzeci zakup jaki tutaj zakupiliśmy do naszego food trucka i zawsze jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Nigdy się nie psuje i nie skleja, nawet bez natłuszczenia płytek.
BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA
Na podstawie 6 opinii
To już trzeci zakup jaki tutaj zakupiliśmy do naszego food trucka i zawsze jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Nigdy się nie psuje i nie skleja, nawet bez natłuszczenia płytek.
Brak opinii.
Produkt bardzo wysokiej jakości. Całkowicie zadowolony.
Po pierwsze: Boże, co za blok! Potem: Świetne wykonanie, świetnie wygląda... Pierwszy gofr: spalony! W ciągu kilku sekund! Zatem obniż temperaturę do około 200 stopni i oto: gofr o wiele lepszy, upieczony bardzo szybko. Od czwartego gofra utwierdziłem się w przekonaniu, że ta maszyna jest świetna, bo ma dużą moc. Jeśli trzeba się do tego przyzwyczaić, otrzymamy równomiernie zarumienione, chrupiące, idealne gofry. A dzięki gładkim powierzchniom Trumm jest łatwy w czyszczeniu.Wyraźna rekomendacja dla przestronnych kuchni!
Jakość wykonania nie odpowiada cenie zakupu, ale jest do zaakceptowania, bez problemu wytrzymuje zastosowanie w gastronomii i daje dobry produkt końcowy
Większość żelazek tej produkcji działa świetnie. Można na nim upiec bardzo smaczne gofry, ale czasami elektryka nie jest dobrze zamontowana czy coś. Następnie pojawiają się iskry lub płyty do pieczenia wypadają lub ulegają uszkodzeniu. sam produkt wymaga poprawy. Wysokość między modułami pieczenia a skrzynką bazową jest zbyt niska, aby można było ją prawidłowo wyczyścić, złącze kablowe często wypada z tyłu skrzynki. Śruby do wymiany płyt do pieczenia, jeśli chcesz zrobić majsterkowanie, są głupio zainstalowane. Ciasto na gofry właściwie ZAWSZE się kończy, więc sensowne byłoby zintegrowanie obowiązkowej tacki ociekowej ze ściankami bocznymi.
Gofr ma średnicę 17 cm.
Prze pierwszym użyciem rozgrzej gofrownicę do 250°C, a następnie odczekaj 10 minut przed wlaniem ciasta.