Profesjonalna łopata do pizzy świetna do restauracji, piekarni, pizzerii i domu
Łopata do pizzy marki Gi.Metal została opracowana specjalnie do użytku profesjonalnego w obiektach gastronomicznych, takich jak duże kuchnie, restauracje, pizzerie, bary z przekąskami i piekarnie. Idealnie nadaje się jednak również do użytku prywatnego. Sprawdzi się podczas grilla lub uroczystości rodzinnych.
Łopata do pizzy z asortymentu cateringowego Gi.Metal
Dzięki uchwytowi o długości 120 cm łopata do pizzy jest łatwa w obsłudze. Niezawodnie chroni przed poparzeniem podczas wyjmowania gorącego chleba lub pizzy z pieca. Przebiega to szybko i łatwo dzięki cienkiej głowicy (32 x 32 cm). Perforacja minimalizuje gromadzenie się powietrza pod pizzą, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że ciasto się mniej klei.
Akcesorium do pizzy jest wykonane z anodowanego aluminium, dzięki czemu jest bardzo wygodne w czyszczeniu i wyjątkowo trwałe. Dzięki niewielkiej wadze i mocnemu uchwytowi praktyczna łopatka do pizzy jest bardzo poręczna.