Gastronomiczny stół roboczy Royal Catering – opis
Uniwersalny stół roboczy z nadstawką od Royal Catering świetnie spisze się w kuchniach hoteli, restauracji, stołówek, w kantynach, pizzeriach oraz piekarniach. Sprawdzi się także w sklepach mięsnych i rybnych, szkołach, szpitalach itp.
Dwupoziomowa budowa sprawia, że stół roboczy z dwoma blatami zapewnia dużą powierzchnię do pracy, przechowywania produktów spożywczych oraz np. naczyń i sztućców. Regulowane nóżki umożliwiają ustawienie mebla gastronomicznego nawet na nierównej podłodze z betonu.
Duża nośność produktu marki Royal Catering pozwala korzystać z półki ze stali nierdzewnej przy obciążeniu sięgającym 30 kg. Nadstawka na stół roboczy może posłużyć jako łatwo dostępne miejsce przechowywania żywności, przypraw lub akcesoriów gastronomicznych.
Stal nierdzewna, z której wykonano model RCAT-120/70, cechuje się odpornością na korozję oraz uszkodzenia mechaniczne (np. zarysowania). Materiał zachowuje przez długi czas atrakcyjny wygląd. Dzięki gładkiej powierzchni łatwo utrzymać higieniczną czystość. Stal nierdzewna jest obojętna biologicznie, a przez to bezpieczna dla żywności.
Solidny blat to zasługa wysokiej jakości płyty z wodoodporną powłoką. Wzmacnia, usztywnia, a także zwiększa maksymalną nośność stołu. Maksymalne obciążenie całkowite modelu marki Royal Catering wynosi do 143 kg.
Solidna konstrukcja ze stali nierdzewnej zapewnia modelowi RCER 120 odporność na korozję, uszkodzenia mechaniczne i trwałe zabrudzenia. Materiał ten jest też biologicznie obojętny, dzięki czemu nie zagraża zdrowiu. Powierzchnie półek zostały pokryte białą, wodoodporną okleiną, którą w razie potrzeby można zdjąć.
Opisywany zestaw od Royal Catering to sprzęt funkcjonalny, solidny i bardzo łatwo utrzymać go w czystości. Dzięki swym gabarytom stanowić będzie świetne rozwiązanie w kuchniach o niewielkiej powierzchni. Model RCAT-SET1 doskonale spisze się w restauracjach, barach, stołówkach, piekarniach itp.