Warnik do makaronu Royal Catering to profesjonalny sprzęt, który sprawdzi się w restauracjach, lokalach serwujących włoską kuchnię, barach szybkiej obsługi oraz food truckach. Dzięki niemu wygodnie przygotujesz spaghetti, tortellini, tagliatelle i inne rodzaje świeżego, suchego, a także mrożonego makaronu.
Makaroniarka elektryczna – opis
Wysoka wydajność modelu RC-PM610T wynika z mocy 3500 W. Temperaturę uregulujesz w zakresie od 30 do 120°C. Pojemność zbiornika na wodę wynosi 10 l.
Dwa kosze pozwalają przygotować jednocześnie dwa rodzaje makaronu. Haczyki z przodu każdego kosza umożliwiają zawieszenie ich w taki sposób, żeby odsączyć wodę z potrawy.
Solidność konstrukcji to zasługa stali nierdzewnej. Pokrętła i uchwyty są żaroodporne. Warnik do makaronu charakteryzuje się bezpieczeństwem obsługi, ponieważ sam wyłącza się po osiągnięciu temperatury 169°C. Zużytą wodę można łatwo usunąć za pomocą umieszczonej z przodu wylewki. Model RC-PM610T wyposażono w gumowe, antypoślizgowe nóżki, które nie rysują powierzchni.
Szukasz sprzętu do wydajnego gotowania makaronu w swoim lokalu? Elektryczna makaroniarka Royal Catering jest niezastąpiona w gotowaniu spaghetti, kokardek, świderków, rurek, łazanek itd. Zamów ją już dziś w oficjalnym salonie producenta!