+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX10013348

|

Model : RCBS-2400

Piła do kości elektryczna - 2400 mm - 1500 W - Royal Catering

Nowy
8299,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Na stanie
DARMOWA DOSTAWA ok. poniedziałek, 28 października
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Profesjonalna obróbka mięsa – elektryczna piła do kości ma brzeszczot ze stali nierdzewnej o długości 2400 mm, który pracuje z prędkością 15 m/s, zapewniając precyzyjne i czyste cięcie
  • Efektywna produkcja – dzięki mocy 1500 W i maksymalnej wysokości cięcia 330 mm za pomocą piły masarskiej szybko przetniesz duże kawałki mięsa i kości
  • Trwałość i higiena – zdejmowana obudowa ze stali nierdzewnej umożliwia szybkie czyszczenie i łatwą konserwację piły do cięcia kości
  • Bezpieczna obsługa – elektryczna piła do mięsa i kości z wyłącznikiem bezpieczeństwa, wyłącznikiem awaryjnym, jednostką sterującą odporną na zachlapanie, bezpiecznym uchwytem i stabilną konstrukcją
  • Praktyczne funkcje – piła rzeźnicza ze zintegrowanym systemem przesuwnym, wagą na powierzchni roboczej i pojemnikiem dostępnym od zewnątrz do zbierania skrawków
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Dane techniczne

Materiał
Stal nierdzewna
Kolor
Srebrny metalik
Napięcie [V]
230
Moc [W]
1500
Długość brzeszczotu [mm]
2400
Prędkość brzeszczotu [m/s]
15
Wymiary powierzchni roboczej [cm]
78 x 74
Hamulec kół
Tak
Średnica rolek
5 cm
Prędkość cięcia
15 m/s
Maksymalna wysokość cięcia
330 mm
Liczba rolek
4 Pc
Grubość cięcia
250 mm
Wymiary (DxSxW)
80 x 74 x 170 cm
Waga
102 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
86 x 81 x 138 cm
Waga wysyłki
130 kg

Zakres dostawy

  • Piła do kości RCBS-2400

Opis produktu

Elektryczna piła do kości zapewniająca precyzyjne cięcia i wysoką wydajność

Elektryczna piła do kości zapewni wyjątkową wydajność cięcia dzięki mocnemu silnikowi o mocy 1500 W. Będzie więc idealna do profesjonalnej obróbki mięsa w sklepach mięsnych i kuchniach. Brzeszczot ze stali nierdzewnej o długości 2400 mm z łatwością przetnie mięso i kości z prędkością 15 m/s. Dotyczy to zarówno produktów świeżych, jak i mrożonych. Dzięki maksymalnej wysokości cięcia 330 mm ta piła masarska poradzi sobie z wydajną obróbką dużych kawałków mięsa. Cztery zintegrowane koła zapewnią mobilność i wygodne użytkowanie na różnych stanowiskach pracy. Hamulce zagwarantują stabilność, gdy tylko piła do kości znajdzie się w żądanym miejscu.

Zaawansowane dodatki i funkcje bezpieczeństwa w pile masarskiej

Zintegrowany system przesuwny i waga na powierzchni roboczej o wymiarach 78 x 74 cm pozwolą uzyskać precyzyjne wyniki. Pojemnik zbiorczy dostępny od zewnątrz ułatwi szybką i czystą utylizację resztek po cięciu. Elektryczna piła do kości i mięsa spełni również najwyższe standardy bezpieczeństwa. Automatyczny wyłącznik zapobiegnie przypadkowemu uruchomieniu, a wyłącznik awaryjny umożliwi szybkie odłączenie zasilania. Odporna na zachlapanie jednostka sterująca da gwarancję bezpieczeństwa nawet w wilgotnym środowisku. Solidna konstrukcja i ergonomiczny uchwyt zapewnią wygodną obsługę bez ryzyka.

Piła do cięcia kości ze stali nierdzewnej z wymiennymi elementami

Obudowa i brzeszczot wykonano z wysokiej jakości stali nierdzewnej, co przekłada się na ich długą żywotność i odporność na korozję. Docenisz to zwłaszcza w wymagających środowiskach przemysłowych. Zarówno obudowę, jak i koło pasowe łatwo zdemontujesz, co ułatwi czyszczenie i konserwację. Piła do kości posiada również praktyczny system mocowania do szybkiej wymiany brzeszczotu oraz hermetyczne łożyska kulkowe zapobiegające przedostawaniu się brudu i innych zanieczyszczeń.

Oceny i opinie

Sortuj według :
Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty