Stół ze stali nierdzewnej RCAT-120/60-H – charakterystyka
Uniwersalność to jedna z cech najlepiej opisująca stół gastronomiczny od Royal Catering. Dobrze spisze się on w restauracjach, hotelach, barach, stołówkach, kantynach, pizzeriach, sklepach mięsnych oraz innych punktach zbiorowego żywienia. Mebel zda również egzamin w takich miejscach jak piekarnie, szkoły, szpitale itp.
Trwała stal nierdzewna, z której wykonano model RCAT-120/60-H, wyróżnia się odpornością na korozję oraz uszkodzenia mechaniczne. Materiał zachowuje połysk przez długi czas. Dzięki gładkiej powierzchni o minimalnej porowatości łatwo utrzymać higieniczną czystość konstrukcji. Stal nierdzewna jest obojętna biologicznie, a co za tym idzie bezpieczna dla zdrowia.
Czteropoziomowa budowa sprawia, że stół roboczy z nadstawką (czyli dwiema półkami nad górnym blatem) zapewnia dużą powierzchnię do pracy i przechowywania produktów. Stół posiada też dodatkową, dolną półkę. To jeden z niewielu dostępnych na rynku mebli gastronomicznych łączących dwie funkcje!
Specjalne wzmocnienie płyty z wodoodporną powłoką jest szczególnie wytrzymałe i odporne na różne czynniki. Nóżki pozwalają stabilnie ustawić mebel RCAT-120/60-H. Zakres ich regulacji wynosi 2 cm.
Stół roboczy z nadstawką doskonale nadaje się do przygotowywania dań i przechowywania artykułów spożywczych nie tylko w gastronomii, ale również miejscach użyteczności publicznej. Stal nierdzewna, łatwe utrzymanie czystości oraz obszerne powierzchnie blatów i półek to najlepsze argumenty za zakupem modelu RCAT-120/60-H od Royal Catering!