+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX20012038

|

Model : RC-EG54

Outlet Płyta grillowa - 55 cm - Royal Catering - gładka - moc 3000 W

W obniżonej cenie
Outlet
Nasze produkty z outletu to odnowione zwroty klientów lub produkty powystawowe. Mogą mieć uszkodzenia kosmetyczne, ale są całkowicie sprawne. Są one objętymi normalnymi prawami do zwrotu i gwarancji.
539,00 zł 669,00 zł
Oferta limitowana Cena zawiera 23% VAT.

Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 669,00 zł

Ostatnie sztuki
DARMOWA DOSTAWA ok. poniedziałek, 25 listopada
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Wszechstronność – gładka płyta grillowa idealna do szerokiej gamy potraw: kiełbasek, burgerów, steków itp.
  • Przestronność – duża powierzchnia grilla 550 x 350 mm
  • Czystość – rant, taca ociekowa oraz łatwe w pielęgnacji materiały, takie jak stal nierdzewna
  • Moc – element grzewczy o mocy 3000 W, zakres regulacji temperatury 0-300°C
  • Solidność – stabilna obudowa ze stali nierdzewnej, płyta grillowa o grubości 10 mm z żelaza
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA

0
d
:
0
godz.
:
0
min
:
0
s

Podobne kategorie

Dane techniczne

Powierzchnia grzewcza
Gładka
Materiał
Stal nierdzewna
Żelazo
Kolor
Srebrny
Napięcie [V]
230
Moc [W]
3000
Moc maksymalna [W]
3000
Wymiary płyty grzewczej [mm]
550 x 350
Grubość płyty grillowej
10 mm
Wymiary (DxSxW)
55.5 x 42 x 21 cm
Waga
19.46 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
68 x 55 x 32 cm
Waga wysyłki
23.8 kg

Zakres dostawy

  • Płyta grillowa
  • Instrukcja obsługi

Opis produktu

Płyta grillowa - 55 cm - Royal Catering - gładka - moc 3000 W

Płyta grillowa od Royal Catering jest sprzętem zaprojektowanym do lokali gastronomicznych: restauracji, barów, bufetów. Model RC-EG54 spisze się świetnie podczas smażenia menu śniadaniowego: kiełbasek, bekonu, naleśników, tostów. Doskonale nadaje się także do steków.

Grill elektryczny Royal Catering – opis

Duża wydajność sprzętu wynika z mocy 3000 W. Temperaturę reguluje się w zakresie 0-300°C. Duże wymiary płyty 550 x 350 mm pozwalają usmażyć jednocześnie wiele produktów.
Solidna obudowa ze stali nierdzewnej odznacza się dużą trwałością i jest łatwa do wyczyszczenia. Grill posiada także wygodną tackę ociekową na tłuszcz. Całość jest bardzo solidna oraz – dzięki antypoślizgowym nóżkom – stabilna.
Szukasz praktycznego sprzętu do smażenia? Płyta grillowa od Royal Catering sprawdzi się doskonale w intensywnym użytku w branży HoReCa. Model RC-EG54 jest kompaktowy i bardzo poręczny, dobrze nadaje się więc np. do food trucka. Zamów go z dostawą pod drzwi!

Oceny i opinie

Sortuj według :

Często zadawane pytania

Jak usunąć warstwę tłuszczu z płyty grilla?

Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.

Jak usunąć czarne lub żółte plamy z płyty grilla?

Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.

Jak usunąć plamy z rdzy?

Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty