+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Liczba opinii: (1)

Produkt : EX10012235

|

Model : RCAK-5MM

Ostrze do krajalnicy do mięsa - 5 mm - Royal Catering - stal nierdzewna

1449,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
5%
1376,55 zł
5+
10%
1304,10 zł
10+
15%
1231,65 zł
Wkrótce ponownie na stanie
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Skuteczność – tnie równomiernie paski o szerokości 5 mm
  • Kompatybilność – do krajalnicy RCFW-110D-PRO marki Royal Catering
  • Łatwa pielęgnacja – ostrze wykonano z bezpiecznej dla żywności i odpornej na korozję stali nierdzewnej
  • Prosta obsługa – można je łatwo wymienić z aktualnie używanym ostrzem krajalnicy RCFW-110D-PRO
  • Wytrzymałość – solidna stalowa konstrukcja wytrzymuje duże obciążenia
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

terpsy 9 miesięcy temu

Optymalny

Ostrze 5 mm, świetny produkt, działa świetnie i świetna obsługa klienta

BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA

0
d
:
0
godz.
:
0
min
:
0
s

Podobne kategorie

Dane techniczne

Wymiary (DxSxW)
17 x 22 x 16 cm
Waga
7.5 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
28 x 23 x 21 cm
Waga wysyłki
9.54 kg

Zakres dostawy

  • Ostrze do krajalnicy do mięsa RCAK-5MM
  • Instrukcja obsługi

Opis produktu

Ostrze do krajalnicy do mięsa – paski o szerokości 5 mm

Chcesz użyć krajalnicy RCFW-110D-PRO marki Royal Catering (brak w zestawie) do wytwarzania pasków mięsa o szerokości nawet 5 mm? Ostrze do krajalnicy do mięsa RCAK-5MM to właściwy wybór, aby uzyskać dokładnie taką szerokość, jaką chcesz. Można je łatwo wymienić z aktualnie używanym ostrzem i jest gotowe do użycia od samego początku!

Równomiernie pokrój składniki za pomocą ostrza do krajalnicy do mięsa

Rolki tnące z równomiernie rozmieszczonymi ostrzami znajdują się w solidnej stalowej ramie, która jest całkowicie wsunięta w krajalnicę. Tam zespół tnący jest napędzany przez maszynę i w sposób ciągły tnie mięso w paski, które jest podawane do maszyny. Ostrze do krajalnicy do mięsa może ciąć duże ilości surowca w paski o grubości 5 mm. Sprawdzi się niezależnie od tego, czy chcesz pokroić wieprzowinę, kurczaka, czy wołowinę. Mięso powinno być jedynie pozbawione kawałków kości.
Zastosowana stal nierdzewna jest bezpieczna dla żywności i można ją łatwo wyczyścić po użyciu. Jest również niezwykle odporna na korozję i trwała. Dzięki temu ostrze spełnia wszystkie wymagania najwyższych standardów gastronomicznych.

Oceny i opinie

5.0

Na podstawie 1 opinii

Sortuj według :

9 miesięcy temu Opublikowano na Expondo Italy

Optymalny

Ostrze 5 mm, świetny produkt, działa świetnie i świetna obsługa klienta

Wyświetl oryginalną opinię

Często zadawane pytania

Co mogę ciąć ostrzem?

Możesz go używać do krojenia każdego rodzaju mięsa na równe paski. Mięso powinno być jednak pozbawione kości.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty