Czy jest coś lepszego od pieczonego i aromatycznego mięsa? Tak! Pieczone mięso polane ciemnym i aksamitnym…
Czytaj więcejŻar leje się z nieba. Nasz ekspert kulinarny Michał spędza letni czas w stolicy Warmii i…
Czytaj więcejPo każdym balu trzeba posprzątać. Tak też jest po uczcie z napojami slush. Specjalnie dla Ciebie…
Czytaj więcejZapewne wiesz już, jak przygotowuje się granitę. Ciągle nie masz jednak pewności, jak zachowa się napój…
Czytaj więcejJeśli chcesz pracować w gastronomii, musisz uzyskać orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych, zwane potocznie książeczką sanepidowską. Sprawdź,…
Czytaj więcejKarnawał to czas radości, zabawy i oczywiście pysznych, tradycyjnych wypieków, wśród których królują faworki, zwane inaczej…
Czytaj więcej