+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX10450045

|

Model : A-45F/120

Łopata do pizzy - Ø45 cm - perforowana - uchwyt: 120 cm - aluminium anodowane

W obniżonej cenie
Black Friday
399,00 zł 439,00 zł
Oferta limitowana Cena zawiera 23% VAT.

Najniższa cena w zł z 30 dni przed obniżką: 439,00 zł

Szt.
Rabat
Za produkt
3+
2%
391,02 zł
5+
4%
383,04 zł
10+
6%
375,06 zł
Wkrótce ponownie na stanie
Gwarancja najniższej ceny
Kluczowe informacje
  • Bezpieczeństwo – dzięki uchwytowi o długości 120 cm
  • Trwałość – wyważona konstrukcja wykonana z aluminium anodowanego
  • Higiena – łatwa czyszczeniu za sprawą gładkiej powierzchni
  • Prostota – duża (Ø45 cm) i bardzo cienka płyta łopaty idealnie wślizguje się pod pizzę
  • Profesjonalizm – perforacja zapobiega gromadzeniu się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

BLACK FRIDAY SKOŃCZY SIĘ ZA

0
d
:
0
godz.
:
0
min
:
0
s

Podobne kategorie

Dane techniczne

Kształt
Okrągły
Kolor
Srebrny
Wymiary głowicy [cm]
Ø45
Perforacja
Tak
Długość uchwytu
120 cm
Wymiary (DxSxW)
170.5 x 45 x 2.5 cm
Waga
1.1 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
174 x 46 x 3 cm
Waga wysyłki
2.6 kg

Zakres dostawy

  • Łopata do pizzy A-45F/120

Opis produktu

Profesjonalna łopata do pizzy dla restauracji, pizzerii, piekarni lub własnych kreacji

Łopata do pizzy od Gi.Metal została specjalnie opracowana do użytku profesjonalnego w dużych kuchniach, restauracjach, pizzeriach, barach z przekąskami i piekarniach. Idealnie sprawdzi się również podczas grilla w prywatnym ogródku lub uroczystości rodzinnych.

Długa i lekka: łopata do pizzy z asortymentu Gi.Metal

Dzięki długości uchwytu 120 cm łopata do pizzy jest łatwa w obsłudze i niezawodnie chroni przed poparzeniem podczas wyjmowania gorącego chleba lub pizzy. Na cienkiej perforowanej płycie o wymiarach Ø45 cm nie tylko bezpiecznie wsuniesz pizzę, ale zrobisz to też niezwykle szybko. Perforacja zmniejsza gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty.
Szufla do pizzy jest wykonana z aluminium anodowanego, dzięki czemu jest bardzo łatwa w czyszczeniu i wyjątkowo trwała. Niewielka waga i mocny uchwyt sprawiają, że praktyczną łopatę do pizzy wygodnie chwycisz za każdym razem.

Oceny i opinie

Sortuj według :

Często zadawane pytania

Z jakiego materiału wykonana jest płyta łopaty?

Płytę łopaty wykonano z aluminium anodowanego.

Czy mogę również przenosić ciężką pizzę za pomocą łopaty?

Tak, dzięki solidnej konstrukcji ze wzmocnieniem i trzema nitami.

Do czego służy perforacja?

Perforacja minimalizuje gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty